• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

momas  napisała: 

> Ziła: 
> listek laurowy, pieprz w ziarenkach, ziele angielskie
> warzywa: marchwka, cebula, może być też seler.
> 
> To taki podstawowy, :staropolski" zestaw warzyw i przypraw do bulionu rybnego..
> .
> No i pamiętaj, że warzywa dłużej będą się gotowały niż ryba. Skoro to ma byc 
> ryba gotowana na obiad - podgotuj wywar jarzynowy i dopiero potem dodaj rybę.
> 
> O kalafiora to się nie martw.... Zawsze go możesz rozgnieść widelcem/zmiksować,
>  
> i udawać, że miało to być pure kalafiorowe   :)

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się