• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: senin  napisał(a): 

> zwlaszcza szopen ustawil sprawe jak siem nalezy ;))
> 
> nie bylabym soba gdybym nie sprobowala, mimo wszelkich ostrzezen:)
> 
> powiem tak -smakowo mi nie odpowiada, choc konsystencja po usmazeniu  OK - 
> przed smazeniem za to fatalnie - maze sie totopod palcami, no jekies takie 
> rzmiekczone jest. 
> 
> szopenowi dobrze radzic,pewnie ze sobie nalapac ryb! mozna, jak sie ma czas i 
> wie jak to zrobic;)
> 
> ale teraz juz wiem, czego nie bede kupowac. a hake tez mi nie odpowiada - wole 
> nile perch. Ale najlepsze sa(choc dwa razy drozsze) filety barramundi z 
> Tajlanii. chyba przy nich zostane. No i od czasu do czasu poszperam w sklepach 
> rybnych. Z tym ze ostatnio mnie rozczarowuja. Trudno kupic jakas rybe w 
> calosci. Wyglada na to ze dla  Australijczykow ryba=filet. Poza filety 
> wyobraznia kulinarna nie siega.
> 
> na szybki obiad taki filet jest ok , alena jakas celebracje marzy sie okazala 
> rybna ... glowa zcala reszta
> 
> 
> 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się