• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

jacek1f  napisał: 

> To jedne z wdzięczniejszych grzybów. Uzywam ich ze smakiem do:
> 
> - jajecznic roznych licznych;
> - omletów;
> - fritatt;
> - i czyste duszone same(w 3-6 smakach);
> - czyste smażone sama (4-8 smaków);
> - do sałatek sparzone jedynie;
> - do sałatek jako główny dodatek - wtedy przesmazone;
> - jako nadzienie do mięs smażonych, pieczonych, duszonych i 
> gotowanych,
> - no i do ryb - ech pstrag z kurkami;
> - do pierogów tzw leśnych;
> - jako zmielony element nadzienia do pasztetów, terrin, kiełbas 
> domowych;
> - lody z kurek - czemu nie?
> - dodatek uniwersalny ubogacający ..:-) co się zechce smakowo;
> - zupy i kremy z kurek;
> - marynaty różne w milionie postaci;
> - pasta kurkowa do smarowania chleba;
> ...
> cos jeszcze?

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się