• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: senin  napisał(a): 

> no powiedz mi, wino, dlaczego tak malo na tym forum potraw 
> kapuscianych,
> 
> ,swiat sie zachwyca kapusta i jej walorami odzywczymi,  a my poza 
> surowke z kiszonej i bigos wyjsc nie mozemy... ba , tak bardzo 
> wstydzimy sie 'odoru gotowanej akpusty', ze do glowy nam nie 
> przychodzi by podacja bez gotowNIA OT surowke z bialej..
> 
> nawet majonezu nie trzeba - sol, moze jablko i marchewke i pare 
> kropel cytryny
> 
> to  tak anmarginesie dyskusji - bo nie znam polskich realiow (u nas 
> teraz kapusta drozsza od bananow, mango i limonek ;))
> 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się