• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: ania_m  napisał(a): 

> kiedy przyjechalam w latach 90tych do niemiec, zachwycalam sie 
> surowkami z bialej i czerwonej kapusty od "turka" i "greka".
> teraz robie je w domu zadko, bo nie mam robotu z przystawka do 
> szatkowania. inne rzeczy bez szemrania robie recznie, ale nie 
> kapuste :)
> poza tym mnie jednak kapusta w kazdej postaci strasznie "rozdyma" i 
> powoduje sensacje jelitowe.
> ale mimo wszystko, raz na jakis czas lubie ja zjesc. najchetniej na 
> surowo, badz latem mloda duszona z maslem i koperkiem.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się