• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

ewa9717  napisała: 

> Próbowałam, ale to naprawdę mordercza stawka. Wychodzi na to, ze 
> najtańsze, ale i najobfitsze w ramach tych ośmiu złotych będą 
> rzeczywiście zupy i najróżniejsze eintopfy. Rzeczywiście w większych 
> sklepach mozna tanio dostać końcówki nawet niezłych wędlin ( u nas 
> takie spore dupki polędwic, szynek itp. są po 10 złotych za kilo, a 
> mniejsze scinki za 6 - wypróbowałam: są tam krzywo ukrojone 
> plasterki itp., można wykorzystać na chleb, ale można w kosteczkę 
> czy przemielić, przesmazyć ze słoninką czy smalcem + cebula, 
> czosnek,jakieś zioła i wykorzystywać czy do omasty, czy jako 
> smarowidło. No i patrzenie na półki z przecenami, bo czasem za 
> smieszne pieniądze można trafić pełnowartościowe towary - nie po 
> dacie ważności, a spory kawałek przed. Poza tym u nas niektóre 
> piekarenki po 16.00 przeceniają pieczywo, moze i tam, gdzie 
> mieszkają ci ludzie, tylko trzeba się rozejrzeć?

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się