• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

spacey  napisał: 

> Gość portalu: ania_m napisał(a): 
> 
> > a ja na stole stawiam mlynek. badz opakowanie fleur de sela, 
> ktore jest samo w
> > sobie dla mnie dostatecznie eleganckie :)
> 
> jeśli na opakowaniu "fleur de sela" zostawisz metkę z ceną, będzie 
> jeszcze bardziej elegancko :-)
> 
> > do niektorych potraw podaje czarna sol z haiti i czerwona z 
> balearow w szklanyc
> > h
> > malutkich miseczkach. perfumuje sole sama wg przepisow jamie 
> olivera. rowniez t
> > e
> > wedruja na stol w otwrtych malych naczyniach :)
> 
> musisz koniecznie spróbować perfumować sole według przepisów 
> Dolce&Gabbana albo Armaniego. Jamie jest bardzo passe :-(

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się