• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

Gość portalu: mamaleone  napisał(a): 

> masz w domu robota kuchennego z malakserem. Sam malakser to to ustrojstwo w
> którym mieszasz płyny z owocami,rozbijasz na krem zupy czy robisz papkę z
> jakichś owoców. Robot ma  rózne końcówki robocze i nie przeczę,że mogą one byc
> pomocne przy mieszaniu ciast.W moim malakserze mogłam robic ciasto ale z gatunk
> u
> lejących sie lekkich ciast drozdżowych.Mimo to i tak go spaliłam jak o minutę
> przekroczyłam czas pracy Pytanie natomiast brzmiało- czy mogę  malakserem robic
> ciasto na makaron.No więc  zrob próbę- do dzbanka
> malaksera(podkreslam-malaksera) wrzuc składniki na ciasto makaronowe i baw
> sie.Poczytaj instrukcję  jak długo (maksymalnie powinien pracować malakser).Jes
> t
> to raptem kilka minut. W tym czasie nic nie zrobiśz poza papką czy
> koktajlem.Malakser ma za delikatny  i za ostry nóż  i ciasta makaronowego nie
> wyrobi.

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.