• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

mhr-cs  napisała: 

> olusinska  napisała: 
> 
> > Pewnie trochę za późno już, ale odpowiedź brzmi - jak najbardziej 
> tak - tzn.
> > jeśli ryba smażona została i sos grecki też to można je spokojnie 
> zamrozić,
> > tylko każde z osobna. Sos najlepiej w jakimś pojemniczku, po 
> rozmrożeniu jego
> > konsystencja jest taka sama jak przed mrożeniem, smaku też to nie 
> zmienia. 
> 
> moje zdanie na temat mrozenia ryba po grecku,nie
> 
> jak kupie wspaniala rybe(cena)
> to wtedy chce miec jej smak,
> i nie zrobie ryby po grecku?
> jak mieszkam w okolicy,
> gdzie codziennie moge kupic swieza rybe 
> wtedy bede ja robila na rozne sposoby,
> 
>  

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się