• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

ania_m66  napisała: 

> temat walkuje po raz ostatni, bo namieszalam moja instrukcja opisowa, za co
> przepraszam.
> znaczy wszystko podalam dobrze, tyle tylko, ze niestety odwrotnie.
> tym razem wiec instrukcja obrazkowa.
> jesli ta cholerna resztka wypustki z ktorej normalnie wyrasta nac wyrasta Z
> DOLKA, to pasternak.
> fotoforum.gazeta.pl/3,0,1672597,2,1.html
> jesli wypustka wyrasta z plaskiego W GORE, to pietruszka
> fotoforum.gazeta.pl/3,0,1672596,2,2.html
> jesli sprytny handlarz odcial gorna czesc, wachamy warzywo. pietruszka pachnie
> intensywniej - pietruszka. pasternak mniej intensywnie slodko-cynamonowo.
> pasternak ma rowniez nieco inny kolor, jego biel przechodzi w zolc, ale nie
> jest to zawsze pewne.
> mam nadzieje, ze pomoglam w rozwiklaniu problemu.
> a teraz udaje sie wykorzystac materialy pogladowe do celow konsumpcyjnych :)

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.