• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

hydrazine  napisała: 

> Ja ostatnio robiłam śliwkowy - na maśle trzeba zeszklić drobno posiekaną cebulę
> , potem wrzucasz posiekane suszone śliwki. Chwilę smażysz i podlewasz czerwonym
>  wytrawnym winem. Po odparowaniu wina dolewasz bulion i dusisz jakiś czas. Pote
> m całość wystarczy przetrzeć przez sitko i doprawić (w zasadzie wystarczy sól i
>  pieprz - ja daję biały). Wychodzi wyśmienity.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.