• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

bobralus  napisała: 

> może teraz nieco koloryzuje, ale wydaje mi się, ze to była spokojnie taka łyżką
> z "z czubkiem", koncentratu. Moim zdaniem wystarczyłoby tyle, co w naparstku,
> zeby stworzyc mocna pomidorowa nute. 
> A co do Pascala to sie zgodze, jego dania sa jakimis dziwadlami albo nudna
> klasyka. No a jego polski, no coz... pewnie niektore panie chcialyby miec
> takiego uroczego wnuka i na tym jedzie. Maklowicza tez ostatnio nie moglam
> ogladac. Dodam, ze po kilkuletniej przerwie. 

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się