• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

Odpowiadasz na:

Gość portalu:  alexa0000  napisał(a): 

> Jesli chodzi o zupy, to nie wybrałabym flaków ani żurku(zbyt 
> sycace).Nad czosnkowa zastanawiałabym sie. Pewnie smaczna, ale ten 
> zapach...co kto lubi. Tutaj albo krem szparagowy, albo rosół, albo 
> borowikowa.
> Danie główne-dla mnie schab w sosie.
> Przystawki.Tutaj trzeba byc ostroznym.Byłam ostanio na weseleu, 
> tragedia. Piekne pieczone mięsa, kurczaki w całości, przystrajane 
> jakimis pióropuszami. Prawie nietkniete, na koniec zeschniete i 
> nieapetyczne.Serce sie krajało. A powód był prosty-brak 
> jakiegokolwiek sosu, wiec jesli zamówisz miesa, zwróc uwage na 
> to,żeby była tez jakaś zurawina, sos chrzanowy, itp.Ja poszłabym 
> tutaj w kierunku łososia, tatara., tymbalików, schabu w galarecie i 
> ew jajek. I cos tam jeszcze według uznania.Sledzia bym nie brała, na 
> tym ostatnim weselu nikt prawie nie jadł, ale to moje zdanie.
> Sałatki. Te podawane w miskach, na kształt mazi majonezowej z 
> niewiadomym wkładem, z reguły sa tylko napoczete i obsychają. Grecka 
> na duzych talerzach, nierozciapana, czy nicejska byłaby dla mnie OK.
> Danie głowne.Poledwica, bo lubie:)
> A na koniec barszcz.Chociaż zur tez uwielbiam, ale ten wolę na 
> poprawiny.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się