• (gość portalu) Zaloguj się
  • Na podany adres zostanie wysłany e-mail potwierdzający a następnie dalsze powiadomienia

  • Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut.

  • Podglad

Odpowiadasz na:

hania55  napisała: 

> Pamiętam zbieranie okrawków sera i wędlin i robienie z tego zapiekanych kanapek
>  
> (z dużą ilością cebuli, żeby jakoś to wzbogacić). Blok czekoladowy, o którym 
> już tu pisano, bardzo lubiłam. Wolałam od rodzimych wyrobów czekoladopodobnych,
>  
> których konsekwentnie nikt z naszej rodziny nie jadł. 
> A pamiętacie taką książkę Siesickiej "Przez dziurkę od klucza", gdzie były 
> m.in. przepisy na różne dania z niczego? Np. "kanapki z fascynacją" na 
> przyjście niespodziewanych gości - to chyba były kanapki z wzorkami ułożonymi z
>  
> pasty jajecznej i pasty twarogowej z dodatkiem pasty paprykowej z tubki. 

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.