3 wyników w czasie 226 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

opis badania USG tarczycy

,62ml) PP: 1,67x2,07x6,84cm (12,38ml) Cieśń: 0,33cm (LP)W biegunie dolnym lewego płata owalna zmiana hipoechogeniczna 0,59x0,43x0,67cm (0,09ml), niepełny obwodowy typ ukrwienia, drobne naczynia wewnątrz zmiany, granice regularne. (LP)W lewym płacie na granicy z cieśnią owalna zmiana

Niskie TSH i niskie wolne hormony - HELP (początek wątku)

) utrzymywał się od 2012 roku. W grudniu 2015 roku byłam u endokrynologa z wynikami: TSH 1,310 MIKRO iu/ML norma: 0,4-4,00 Ft4 1,32 ng/dl norma: 0,8-1,9 (procenty: 47% ) Ft3 2,81 pg/ml norma: 1,8-4,2 (procenty: 42%) ATPO 3,0 norma: 1-16 Wyniki w normie, ale na moją litanię objawów dostałam na próbę

interpretacja - za wysoka prolaktyna i progesteron (początek wątku)

badania w tym samym laboratorium), żebyście miały pełen obraz sytuacji: I badanie krwi - maj 2010 (normy laboratorium w nawiasach) TSH 5,62 (0,27-4,2) Prolaktyna 30,24 (6-29,9) Do tego morfologia - podaję to, co odbiega normy: MPV 12,5 (6-12) P-LCR 46,1 (13-43) PCT 0,38 (0,17-0,35) EO% 5,8 (1

Zdjęcia: