12 wyników w czasie 425 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Kon kturen muwi i tak w to nie uwierzy!

Zupa pomidorowa Składniki: Pęczek włoszczyzny, 0,5 kg pomidorów, szczypiorek, 20 dag makaronu, jogurt naturalny, przyprawy Wykonanie: Włoszczyznę oczyścić, obrać, opłukać. Włożyć do garnka i zalać pięcioma szklankami zimnej wody. Zagotować. Pomidory umyć, sparzyć, zdjąć z nich skórkę

Re: Kurde, a co ty tu robisz??

oszolom.z.radia.maryja napisał: > już odpowiedziałem twojemu koledze..tę wypowiedź i do ciebie kieruję Zupa pomidorowa Składniki: Pęczek włoszczyzny, 0,5 kg pomidorów, szczypiorek, 20 dag makaronu, jogurt naturalny, przyprawy Wykonanie: Włoszczyznę oczyścić, obrać, opłukać. Włożyć

wegetarianka?

terenia.nasweter napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > już odpowiedziałem twojemu koledze..tę wypowiedź i do ciebie kieruję > Zupa pomidorowa > Składniki: > Pęczek włoszczyzny, 0,5 kg pomidorów, szczypiorek, 20 dag makaronu, jogurt

Angeli nie pokazywali, gdy Włosi strzelali.

Przytarli nosa Niemcom. I na całe szczęście. Na kolacją zupełnie przypadkowo zjadłem barwy włoskie: kanapkę z pomidorem, szpinak z makaronem. Na niedzielę przygotuję coś podobnego. Liczę na finał z Francją !

Re: Angeli nie pokazywali, gdy Włosi strzelali.

adalberto3 napisał: > Przytarli nosa Niemcom. I na całe szczęście. Na kolacją zupełnie przypadkowo > zjadłem barwy włoskie: kanapkę z pomidorem, szpinak z makaronem. Na niedzielę > przygotuję coś podobnego. Liczę na finał z Francją

Zdjęcia:

Re: Stoczniowcy z Gdyni jadą do "premiera" !

Kawa, herbata, woda, kanapki z wędliną, łososiem, białym serem, pomidorem, ogórkiem, papryką, sałatą, barszcz czerwony zabielany, zupa zacierkowa, pomidorowa z makaronem, kapuśniak z młodej kapusty, fasolowa z ziemniakami, krupnik, fasolka po bretońsku, parówki na gorąco... Menu

Re: Skąd się właściwie bierze tylu dyskutantów o oryginałach ?

przesada. Ja miałam taki okres, że przestałam kupować : bułgarskie pomidory, szwajcarskie sery, amerykańskie ziemniaki, włoskie makarony, bułgarskie winogrona, salami węgierskie, itd. Na ale jeść się chce. :). Pozdrawiam wszystkich dyskutantów.

tylko do Joli

3mać. > Antylewy ! > Z tym kupowaniem tylko polskich produktów to przesada. Ja miałam taki okres, że > > przestałam kupować : > bułgarskie pomidory, > szwajcarskie sery, > amerykańskie ziemniaki, > włoskie makarony, > bułgarskie winogrona, > salami

Re: Pomidorowa-czy próbował Pan wariacji na temat

Gość portalu: zadumana napisał(a): > Ja od kilku miesięcy wzbogacam pomidorową strąkiem czerwonej papryki + cebula. > Punkt wyjścia, to jakby leczo uduszone na oliwie, a potem wywar + śmietana, no > i oczywiście blender, który z tego robi krem. > Z makaronem mój były

Re: Gość Forum - Maciej Kuroń o gotowaniu

makaronu.Do szaszłyków lepsze są większe krewetki, a do koktajlu mogą być małe. Gdy przygotowuję moją ulubioną zupę rybną, (przepis podałem wcześniej), to dodaje do niej paczkę owoców morza. A oto przepisy: Koktajl z krewetek 250 g mrożonych krewetek koktajlowych 1 główka zielonej sałaty 100 g

Re: Dwa obiadki

, - makaron z cukinią i suszonymi pomidorami w sosie serowym. Sałaty i sałatki: 3 rodzaje do wyboru: mieszane warzywa na parze, mieszane sałaty z oliwkami i grzankami, sałata śródziemnomorska z kozim serem. Dodatki: - młode ziemniaki i młode marchewki w koperkowym maśle, ryż, mini kopytka

ryby na wigilijny stol

płaty posolić, popieprzyć, posmarować masłem, dodać garść pietruszki, koperku, majeranku, plaster pomidora albo łyżkę keczupu. Rybę z farszem złożyć, zawinąć w folię i włożyć do piecyka. Po upieczeniu, rozwinąć folię i... szybko zjeść, póki ryba gorąca. Zupa rybna Najsmaczniejsza jest ze