wyszukiwanie zaawansowane
4 wyników w czasie 270 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Nadwaga

. Preferować raczej produkty z mleka koziego, owczego niż z krowiego. Unikać mleka pasteryzowanego. Pieczywo – CHLEB PRABABCI, Chleb żytni na zakwasie z Radzymina. Chleb Chrupki CHABER (zielony), chleb chrupki żytni i z sezamem m-ki. SCHULSTAD, wafle ryżowe. Makarony razowe.

co wyniknie? AWANTURKA

weglowodanow zlozonych i to wystarcza w zupelnosci A chcesz przepis na dietetyczny chlebek Olgi Bonczyk? Znalazlam go na Kuchni Na pewno jest zdrowszy niz chlebek chrupki gdyz pieczony I naprawde przepyszny ! Tylko trzeba uzywac otrab owsianych bo z pszennych nie wychodzi

Re: Dlaczego się odchudzacie?

słodzik, najmniej szkodliwy jest ze stewii. Pół małej saszetki wystarcza mi na posłodzenie kawy. Nie zrezygnowałam z przyjemnościa picia kawy z dużą ilością mleka, bo nie i już. Jadłam dużo czekolady - kupuję czasem ciastka owsiane Sante, są niezłe, ziemia się nie zawali jak zjem kilka. Czekolady nie

Zdjęcia:

Re: Nie mogę jeść

upieczony w domu, ewentualnie pieczywo chrupkie bez cukru i soli. Nawiasem mówiac, większość "tekturek" wcale nie jest dobra ani taka zdrowa jak wszyscy sądzą... Makaron z mąki durum (czyli twardej odmiany pszenicy) ugotowany al dente jest bardzo zdrowy i polecany, ma niski indeks glikemiczny