11 wyników w czasie 168 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: I znowu nadszedł czas na grzyby:)

PIECZONE ZIEMNIAKI Z TYMIANKIEM 1/2 kg ziemniaków, 1 mała cebulka, masło do smażenia, sól, pieprz, świeży tymianek (można kupić w doniczce) Ziemniaki obrać, umyć, ugotować. Odcedzić. Rozmaryn opłukać, porwać na małe kawałeczki. Przygotować purée z dodatkiem tymianku. Przyprawić solą i pieprzem

Re: I znowu nadszedł czas na grzyby:)

, następnie utrzeć z masłem, posiekaną natką i żółtym serem. Masę doprowić pikantną przyprawą do grilla. Nafaszerować kapelusze pieczarek. Ciasto rozmrozić, lekko rozwałkować. Pokroić na osiem kawałków. Na każdym ułożyć pieczarkę z farszem, zwinąć, posmarować roztrzepanym jajkiem. Piec 15 minut w temperaturze