2 wyników w czasie 311 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

dodatki do pstrąga

ten pstrąg to może być z frytkami/ziemniakami/ryżem, z surówką. Albo podajgo z chlebem - to będzie bardzo po polsku, a też smakuje wyśmienicie :) możesz też zrobić do niego grzanki czosnkowe - kawałki byłki posmarować masłem i czosnkiem (albo zrób sobie takie masło czosnkowe) i do pieca na

Ale pisałam, żebyś nie spodziewała się...

-koperkowym ryba smażona (dorsz, łosoś, mintaj, maślana, pstrąg) na parze (dorsz, łosoś) lub pieczona w piekarniku (pstrąg w ziołach i z cebulką) warzywa w zimie najczęściej z mrożonek, a wiosna i latem świeże: szpinak, brokuły, miesznki warzywne, fasola zielona, żółta, marchew sama lub z groszkiem itp