10 wyników w czasie 184 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Na Wigilię i na Swięta - przepisy

USZKA Z BRYNDZĄ ½ jabłka, 1/2 ziemniaka, 20 dag pieczonych buraków, 20 dag bryndzy, 10 dag masła, ząbek czosnku, mała cebula, 25 dag mąki, łyżka oliwy, sól, pieprz, majeranek, cukier, ocet winny Cebulę posiekaj, podduś na łyżce masła. Dodaj posiekany czosnek, ostudź. Wymieszaj z bryndzą

Re: A może jedzynie

. Ziemniaki obierz i pokrój w plasterki. Posmaruj masłem formę do zapiekania. Warstwami układaj ziemniaki i łososia. Każdą warstwę ziemniaków lekko posól. Jajka wymieszaj z mlekiem. Przypraw solą i pieprzem. Polej przygotowane składniki. Formę wstaw do piekarnika. Piecz35 minut w 200 C. Wyłącz piekarnik

Re: * * * Wysouych S´wioont * * *

z ziemniakami Czasem zdarzają się farmazony Karp w maśle z migdałami pieczony Karp tradycyjnie w bułce tartej Doszczętnie z łusek obdarty A te łuski ponoć pieniądze dają I w portfelu ludzie je trzymają No i jeszcze karp w galarecie Leży na stole przy rybnym filecie Do tego obowiązkowo