60 wyników w czasie 2 064 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: po ciąży- problem z dawką leku

skontrolowałam trójkę tarczycową, pr > zy tej samej dawce, wyniki: > TSH 0,010 (0,270-4,200) > FT3 6,01 (2,00- 4,40) > FT4 2,47 (0,93 - 1,70) > (czyli weszłam w nadczynność, ale samopoczucie wyśmienite, mogłam góry przenosi > ć) > i trzeba było jeszcze nie ruszać dawki

Re: problemy ze schudnieciem po ciazy mam...

ciaze ,no i teraz mam problemy z waga . > .stoi i niechce drgnac w dol -bo w gore czasem sie jej zdarzawink- no widzisz. Jednak ta waga sobie chodzi, a że w górę, to hashimoto bardzo lubi.big_grinbig_grin > > mam pytanie -czy to moze byc zwiazane z moja tarczyca -jest cos co by mi

Re: 1,5 roku po radiojodzie i problem...

miałam przy sobie z przyzwyczajenia > propranolol bo nie wiem co by było.... > zrobiłam badania w obawie, że nadczynność wraca a tu wyniki TSH 6,7 > FT3 2,20 (norma 2 do 4,40) > FT4 0,96 (norma 0,93 do 1,70) > > napad tachykardii był nagły, nie wywołany stresem, w

Zdjęcia:

Re: A wiecie, że...

bunchy2 napisała: > A jak to jest z naszą syntetyczną tyroksyną? Oglądałam w wiadomościach, że - co > prawda inny syntetyczny hormon, wzrostu - ma jakieś skutki uboczne np cukrzyca > itd... To nie ma nic wspólnego z tyroksyną. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Czy to

Re: Hashimoto a ciąża pozamaciczna

tych wynikach tkwi Twój problem. > Wizytę u endo mam w połowie maja, ale nie wiem czy to nie za wcześnie aby > zrobić badanie tsh, ft4 i prolaktyny (będzie 3 tygodnie od straty). Na badania za wcześnie. Co najmniej 6 tygodni musisz odczekać.

Re: Zapłodnienie IN Vitro a hashimoto.

miała /nieuświadomione/ problemy z tarczycą. Leczę się od ok. 10 lat i ta moja długoletnia niedoczynność trochę narozrabiała w moich komórkach. Spróbuj mierzyć sobie 3x dziennie temp. Zaraz po obudzeniu /temp. spoczynkowa/ i 2x po 3 godzinach, np. o 6, 9 i 12

Re: Co się stało z moim TSH?! I problem z prolakt

odpowiednich poziomów po uregulowaniu powyższych. A każdy specyfik na zbicie prolaktyny zwiększa zapotrzebowanie Na FT3. > Do tego łykam selen 200 jednostek, 2x witamina b6 i kwas foliowy. Rozumiem, że > ze starań przy takich wynikach nici, ale co mam robić dalej? proponuję oznaczyć FT4 i

Re: moje wyniki tsh a wypadające włosy

brałam eltroxin 50mg > 10 września nie mogłam wstać-senność,zimno sama podniosłam dawkę do 100 mg > 17 września zrobiłam tsh-wyszło 3.860 > 21 września zrobiłam tsh- 0.775 (inna jednostka niż poprzednio) norma(0,470-4,6 > 40) > ft3 2,18 norma(1,45-3,48) > ft4 1,21 norma(0

Re: taczrca 3,5ml, a hormony w normie?!?! co mi j

ona1.2.3.4.5.6 napisała: > zeby pisac na bierzaco : mialam robione badania krwi, OB, morfologia ok może wpisz wyniki morfologii. > oprocz plytek kwi 153, norma 150-400 (czyli 1,2%).. zawsze mialam je w m > iare niskie,ale nie az tak! ktos cos moze potrafi powiedziec na

Re: Biała chirurgia kraków - zabieg?

marzenawi24 napisała: > dalej trzymają mi się te plastry, a już jest 2 tygodnie od zabiegu > miały odpaść po 5-6 dniach > co mam zrobić? Nie zwlekaj tylko idź do chirurga, jest dopiero południe. Możesz mieć z nimi problem, jeśli już go nie masz

1 2 3 4 5 6