batutka napisała: > bravia1 napisała: > > > Batutko na brzuszku????????????? Ale jak się uleje? To bezpieczne?? > > nawet zalecane przez lekarzy - mi tak poradzila pediatra jak jeszcze Ania byla > mala > powiem Ci, ze Maja duzo spi na brzuszku i nie
odwlekalo w czasie - a teraz sie troche boje jak Ania zareaguje na cala ceremonie, czy nie zrobi nam obciachu i nie zaczenie wrzeszczec ;-) bravcia, a jak mam do Ciebie pytanie natury,ze tak powiem technicznej: jak sobie radzisz z karmieniem dwojeczki? karmisz po kolei czy obydwoje na raz, na dwie
oczywiście że > kapnie z niego, ale tak to jest ok:-) > nam się on sprawdza:-) zaraz co kochanie podam link do niego:-) sloneczko, kupilam w niedziele w sklepie ten kubek-niekapek i rzeczywiscie nie kapie...ale... Ania nie bardzo umie z niego pic :-) tzn pociagnela kilka razy i pije, wiec wie
ja kiedys, jak nie bylo Majki bylam zawsze przekonana, ze chce tylko jedno dziecko i gdyby nie wpadka, nie zdecydowalbym sie na drugie a teraz sie ciesze, ze tak sie stalo, bo jest super, mam dwoje dzieci, ktore juz sie kochaja, tak wiec ogromnie sie ciesze poza tym ciesze sie, ze jest taka mala