wyszukiwanie zaawansowane
2 wyników w czasie 96 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Oba (FT3 i Ft4) > 70% normy? Co to znaczy

,93 - 1,7 (73% wg kalkulatora) > FT3 3,68 pg/ml norma 2 - 4,4 (70% wg kalkulatora) > anty-TG 31,36 IU/ml norma 115 > anty-TPO 67,30 IU/ml norma 34 > Prolaktyna 10,22 ng/ml norma 2,8-29,3 > Ferrytyna 52,73ng/ml przy normie 13 - 150 ferrytyna jest niska i pewnie część

Re: Oba (FT3 i Ft4) > 70% normy? Co to znaczy

-lipiec) - zaczęłam tyć (10kg w pół roku) TSH cały czas w normie. Ostatnie wyniki (z sierpnia) pokazały podwyższone IgE i raz wyszedł wyższy kortyzol, który jednak zlatuje przy obciążeniu dexametazonem i nie zawsze wychodzi wysoki. Odwiedziłam dermatologa, ginekologa, alergologa, 3ch endo, psychiatrę

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.