wyszukiwanie zaawansowane
15 wyników w czasie 301 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Co oznaczają wyniki LSH, LH i E2 - proszę o p

: www.forumginekologiczne.pl/txt/a,1873,2,Niep%C5%82odno%C5%9B%C4%87%20kobieca.%20Interpretacja%20wynik%C3%B3w%20bada%C5%84% 20hormonalnych.%20Cz%C4%99%C5%9B%C4%87%201.%20%20Hormony% 20przysadkowe

Re: lipcowe starania

.: www.forumginekologiczne.pl/txt/a,3297,0,23,Nadwaga%20i%20oty%C5%82o%C5%9B%C4%87%20pogarszaj%C4%85%20wyniki%20perinatalne.

Badanie Nasienia - Prośba o Interpretacje Wyników (początek wątku)

Czy takie wyniki sa dobre do Invitro Isci ? Objetosc 7 ml. Ilosc w jednym ml : 5,4 ml. Całkowita Ilosc : 37,8 mln. Plemniki zywe : 82 % Plemniki martwe : 18 % Ilość komórek okrąglych : 3,6 mln. Ruch plemnikow po 1h : - A20% - B23% - C15% - D42% Po 4 h : - A8% - B11% - C9% - D72

Zdjęcia:

Re: Staraczki z Anglii

a -- <a

Bardzo prosze o interpretacje wyników męża!!! (początek wątku)

: typ A: 27% (25 minim.) typ B: 15% (25 minim.) typ C: 6% typ D: 52% Ruch plemników po 4h: typ A: 9% (20 minim.) typ B: 18% (20 minim.) typ C: 20% typ D: 53% Ilość plemników w 1 ml: 73 mln (min.=20) Ilość plemników w ejakulacie: 146 mln (min.=40) Ilość komórek okrągłych: 1,6 mln/ml (max.=5

Re: marzec 2015 in vitro

.... www.nasz-bocian.pl/program%20refundacji%20pobieranie%20op%C5%82at%20 -- niepłodność idiopatyczna( 10lat starań ) -4 inseminacje , pierwsze IVF -transfer 11.09.2013 - nieudany, drugie całe IVF-transfer dwóch zarodków 13-02-2014-nieudany , z czego transfer śnieżynki 5.2014 ,zmiana kliniki wrzesień 2014, 3 punkcja i 29.11.14 - transfer nie udany, walczę dalej

wyniki z 5 d.c. - zerknijcie proszę! (początek wątku)

Za radą maretiny zrobiłam sobie testy między 3 a 5 d.c. Ponieważ 3 i 4 d.c. przypadał na sobotę i niedzielę pozostał mi tylko 5 d.c. oto moje wyniki: Prolaktyna 310,97 mU/L norma 59-694 Estradiol 36,66 pg/mL norma: faza folikularna 5,0-165 faza lutealna 33

Prosze spojrzcie na moje wyniki :( (początek wątku)

TSH 1.95 uIU/ml NOR.0.27-4.20 P/C anty TPO 16.78 IU/ml ធ PROLAKTYNA 39.42 ng/ml 6.0-29.9 Estradiol 159.8 pg/ml 43.82-211.00 Progesteron 8.14 ng/ml 1.7-27.0 Toxoplazma gondi IgG 5.00 wyn. ujemny ɞ.5 wyn. dodatniɴ.0 wyn. watpliwy 6.5

Proszę o interpretację moich wyników badań (początek wątku)

prawidłowej budowie: 5% plemniki o nieprawidłowej budowie: główki: 95% uwagi: Asthenozoospermia. 2.Badanie robione w grudniu 2015 wstrzemięźliwość: 2 dni czas upłynnienia 25 min objętość 3,9 pH: 7,9 kolor mleczno- opalizujący lepkość: w normie ruchliwość plemników: (a+b) 18% (c) 16

Proszę o interpretację moich wyników badań

prawidłowej budowie: 5% plemniki o nieprawidłowej budowie: główki: 95% uwagi: Asthenozoospermia. 2.Badanie robione w grudniu 2015 wstrzemięźliwość: 2 dni czas upłynnienia 25 min objętość 3,9 pH: 7,9 kolor mleczno- opalizujący lepkość: w normie ruchliwość plemników: (a+b) 18% (c) 16

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.