hanys_hans napisał: > > Suchejcie Radio HAJER > bydoom pozdrowiynia dlo tych naszych solenizantoow... > > www.radio-hajer.eu/ > słuchom
To która to już ofiara smoleńska ? Słuch zanikł o Wiktorze Baterze Wiktor Bater wiedział o katastrofie pod Smoleńskiem przed katastrofą www.youtube.com/watch?v=_96X6s2eRvI
zapominają. Sabbino, Pani wynalazek, nie jest nowością na rynku , nie trzeba przypominać staruszkom o głośnym nastawianiu Radia Maryji. One i tak to robią, bo ze względu na słuch muszą mieć głośno włączone radio. Znam lokatorów, którzy często się na takie właśnie staruszki skarżą, mimo, że lokatorzy nie
Jeszcze Lana Lane słuchom, bo bardzo przyjemnie śpiewa. www.youtube.com/watch?v=CBIgb9-V-7c&feature=related
modni wśród studenckiego bractwa w tych czasach. Budkę Suflera poznałam z zaskoczenia. Kiedyś w kategorii młodzików na turnieju tenisowym doskonale zapowiadał się Tomek Zeliszewski z Tarnowa - dobrze grał chłopak, wysoko był klasyfikowany i nagle znikł. Nie grał już w turniejach, latka leciały, słuch o
była. Zabrałam więc te zwierzęta i do rodziny wywiozłam i słuch o indykach zanikł. Ale kury, to co innego, kiedy chowa sie ich sporą ilość, to wiadomo, jak i króliki. Wiadomo po co się je hoduje. Tak jak karp na święta.
pedofilów też słuch zaginął, podobnie jak o 36 milionach przeznaczonej na ten cel rezerwy
zagłuchnąć - stracić słuch, przestać słyszeć Zagłuchnuła na jeno łucho.
zagłuchnąć - stracić słuch, przestać słyszeć Naucziciel tak jó trzasnuł w głowa, że dicht zagłuchnuła na jeno łucho.
Dobrze godasz, jeno co możewa zrobzić ? Jo nic, tlo słuchom woju, ale jako kupka ludzi możeta działać. Tero bandó nowe wybory, możeta akcje wyborczo zrobić, swoich ludzi wystawić. Ziysz Ranf, mym możewa godać i mosz recht ale góra to góra, łóni sia z ludziami nie rachujó. Centra mniasta