Forum   agata

agata

(62 wyniki)
  • Zwróciłem uwagę na taką inwestycję: www.parkagat.pl w Wólce Kosowskiej. Inwestor "Osiedla Park Agat" to jakaś Grupa EACC będąca właścicielem leżącego nieopodal Centrum Handlowego. Może ktoś coś słyszał w powyższym temacie. Pozdrawiam i proszę o info.
  • Witam i serdecznie pozdrawiam.W środe moja agata była ostrzykiwana defluksem.jest to nasz trzeci zabieg pod narkozą i zawsze było wszystko w porządku. Ale tym razem na bloku podali jej coś nowego i dostała szoku.Przywiązali moją kruszyne pasami i połowa personelu musiała ją trzymać,a ja zemdlałem i nic dalej nie pamiętałem.Ale na szczęście już wszystko w porządku i wczoraj wruciliśmy do domku.Pani doktor powiedziała że agatka ma zniszczony pęcherz.Na pytanie czy jest to do wylecze...
  • Od dłuższego czasu szukam segmentu. Interesuje mnie osiedle wielkością zbliżone do osiedla Park Agat, Belina i ze szkołami w pobliżu. W odległości do 30 km od Warszawy. Może znacie jakieś adresy www. Będę wdzięczna za namiary. Za komentarze odbiegające od tematu dziękuję.
  • Agato, wydaje mi się, że pisałaś, że ze względu na poronienia bierzesz w ciąży encorton. Czy możesz napisać mi w jakich dawkach brałaś podczas ciąży i czy Twój lekarz mówił coś o możliwych skutkach ubocznych dla dziecka? Moja sytuacja jest podobna - nie mogłam zajść w ciążę pomimo stymulacji hormonalnych. W końcu lekarz zapisał mi 16 mg Medrolu (steryd), 5 mg kwas foliowy, Bcomplex i acard. W piątek były na teście II kreski. Cieszę się bardzo, ale jednocześnie boję się wpływu st...
  • Czytałam wczoraj artykuł o Agacie Buzek. Ona jest straaaasznie chuda. My- anorektyczki i bulimiczki katujemy się by wyglądać podobnie do niej i taka figura jest szczeytem naszych marzeń. Zaskoczyło mnie forum pod artykułem. Strasznie ją zjechali - szcególnie mężczyźni. Jeden nazwał ją nawet "pająkowatym stworem z jego nocnych koszmarów". Może więc przestać myśleć, że chude jest piękne skoro ludziom taka przesada wcale sie nie podoba.. A tak swoją drogą gdyby ktoś mnie tak zjechał t...
  • Jagoda urodziła się 18 lutego 2003 r. /57 cm, 3490 g. Apgar 7/ Niestety pomimo krótkiego porodu – troszkę ponad 2 godz. była poowijana pępowiną i trafiła do inkubatora. Pierwsze wyniki ok., usg ok., zero stanu zapalnego. Na oddziale wszystkie dzieci w inkubatorach miały zum, po trzech dniach i u mojej wyniki kiepskie bakterie CRP - 18, i bakterie w moczu: Klapsiella 10 do 6 i e coli 10 do 5. Zaczęło się leczenie, ciężkie trzy tygodnie w szpitalu, bez małej w pokoju… Wy...
  • Sąosoby na tum forum co nieżyczą sobie jejwulgarnego tonu
  • w maju wyniki: TSH - 2,522 norma (0,474-3,269) FT4 26.96% [wynik 10.28, norma (7.29 - 18.38)] FT3 18.96% [wynik 4.39, norma (3.59 - 7.81)] zwiększenie dawki euthyroxu z 50 na 50/75 (jeden dzien 50 a drugi 75) czuje się różnie... czasem źle czasem nieco lepiej ale generalnie nigdy dobrze ... w lipcu sama przeszłam na dawkę 75 bez badań ufając tylko swojemu samopoczuciu intuicji byla nieznaczna poprawa ale nie do końca teraz w październiku wyniki TSH - nie mam wyniku ale było ...
  • Czy moze ktos zapukal do drzwi, któregoś ze studiów kuchennych znajdujących się w salonie Agata na wylocie do Janek, al. Krakowska?? jesli tak to prosba o opinie o ceny, jakość, terminowość, itp. z góry dzięki. Pozdrawiam
  • witajcie .. mam problem... nie zmieniam dawkowania lekow bez konsultacji z lekarzem... ale... chyba zrobie wyjątek (strajki i najbliższe zapisy na ... wrzesień) - nie od przeskoczenia.. czy zaproponujecie mi to samo co ja planuje zrobić? wyniki z 19,04 FT4 - 8,62 (7,29-13,45) TSH - 0,269 (0,474-3,269) brałam euthyrox 75N jodid 100 (kazano brac 200ale... jakos lepiej sie czuje przy dawce 100 a całkiem nie zrezygnuje bo szkoda mi dziecka) wyniki z wczoraj ( 7 - mc ciązy) ...
  • Zapraszamy do głosowania. Przypominam o zasadach. Głosujemy na "Tak" lub "Nie" i ewentualnie dodajemy komentarz.
  • Jaką herbatkę pijecie na "śniadanie"?? Jutro czeka mnie dzień siódmy - mam nadzieję, że wytrwam... Dziś mam lekka trzęsawkę - trzęsą mi się ręce - to podobno cukier tak? Z resztą nieważne, i tak wytrzymam :D Pozdrawiam, Agata.
  • Kochani, gdyby Ktoś potrzebował dobrego nefrologa, to z czystym sumieniem mogę kogoś takiego polecić. Długo szukałam dobrego nefrologa, w końcu zwróciłam się do mojej doktor prowadzącej z Instytutu Gruźlicy, z prośbą o polecenie dobrego specjalisty. Bałam się tej wizyty, dwaj poprzedni nefrolodzy sprawę ignorowali. Pani profesor uznała jednak,że musimy porządnie sprawdzić nerki. Chore nerki dają stany podgorączkowe, bóle pleców, stawów itp.. Pani profesor zbadała mnie, nie podoba...
  • Hej! Nie jestem leniwą babą i wydaje mi się, że przeszukałam wszystkie posty w liscie dobrych i złych ginekologów. Kurcze nie spotkałam tego nazwiska. Czy ktoś sie leczy u tego doktora? Znacie go?
  • agata

    (5)
    Czy ktoś orientuje się ile kosztuje postawienie pieca kaflowego w mieszkaniu o powierzchni 30m2?
  • Witam Mój synek za miesiac będzie miał wykonywaną korektę blizny po oparzeniu (po przeszczepie). Blizna jest podłużna, na udzie. Dr planuje wyciąć i zszyć zygzakiem, bądź linią. Przepraszam, nie znam się na terminologii... Chciałabym sie dowiedzieć, jak będzie wygladał okres po tej korekcie. Jak długo rana może się goić? Czy będą zmieniane opatrunki, jak długo może trwać czas unieruchomienia synka. Czy bardzo go to będzie bolało? Wiem... nikt mi dokłanie tego nie odpowie.... Ni...
  • Witam, Stoję przed wyborem firmy wykonującej zabudowy kuchenne, czy moglibyście mi polecić jakąś z Górnego Śląska? Z góry dziękuję:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się