analiza

analiza

(127 wyników)
  • ......z ziemi świętej pozwala nam wskazać na współistnienie trzech rodzajów prochów : - prochy poległych - prochy wybuchowe - prochy psychotropowe A pan prezes wszedł do grobowca i ostro przypudrował noska.
  • Jak na analityka przystało, wykonałem analizę badań swojej morfologi :D Proszę o interpretację. Wnioski jakie mi się nasuwają: neutrofile i podwyszone monocyty mogą swiadczyć o przewleklej infekcji bakteryjnej a pozostałe rekordy o osłabieniu organizmu (lekkiej anemii)? Przez ostatnie 3 miesiace nie prawie nie jadłem mięsa, często głodowałem, jechałem na protokole 3abx+pulsu metro. [img]http://s15.postimage.org/9c8xp2ld7/Bez_tytu_u.png[/img] NA WYKRESACH WIDAĆ CZY WYNIK WYSTAJE POZ...
  • No własnie, czy ktoś z Was robił tam analizę? Intersuje mnie oczywiście wynik Rtęci: Hg = -100% No i teraz : - czy to oznacza, że w organiźmie nie ma rtęci, stąd włosy nie wydalają jej - czy jednak jest rtęć i organizm sobie nie radzi z jej wydalaniem Wszędzie są sprzeczne opinie. Będę dzwoniła do Biomolu. Czy ktoś z Was zgłebiał temat?
  • Zrobiłam swojemu Wiktorowi analizę pierwiastkową włosów. Wyszło mu, że ma niedobór dużej ilości pierwiastków mineralnych, czyli, wapnia, sodu, cynku, magnezu, żelaza, miedzi, kobaltu, siarki, jodu, cyny i wanadu. Natomiast nadwyżka dotyczy potasu, molibdenu, germanu i krzemu. W normie ma tylko fosfor, nikiel, mangan, selen, chrom, stront, bor, lit oraz bar. W normie ma pierwiastki toksyczne czyli arsen, rtęć, glin, kadm oraz ołów. Czy w takim przypadku powinnam zastosować dzi...
  • ....stało się -> zeszłoroczne minima zostały przebite. Sytuacja techniczna na wykresach bardzo ciekawa -> zdecydowanie więcej przesłanek za dalszymi spadkami. A jak wiadome to co zwykle pewne tym rzadziej się sprawdza, ale czy i tym razem? Zapraszam do analizy: tomekprzybycien.blox.pl I do wlasnej oceny sytuacji! Pozdrawiam
  • Co wnoszą takie analizy? I komu jest to potrzebne? Może się czepiam,albo może nie mam racji. Mieszane wskazania DM BZ WBK - Biznes 11 Sie 2009, 17:30 Dzisiejsza sesja zakończyła się spadkiem indeksów, jedynie indeks średnich spółek mWIG40 (MWIG40, 2162.23 +1.20%, News) utrzymał wzrost. W pierwszej fazie sesji na parkiecie przeważali kupujący, którzy wykreowali pewien impuls popytowy. Wyższe poziomy cenowe zostały jednak wykorzystane przez sprzedających, a kolejne godziny upłynę...
  • Gdzie wykonać analizę pierwiastkową włosów - gdzie polecacie wykonać to badanie. w internecie jest dużo adresów laboratoriów co wykonują te badania, ja czekam na wasze opinie.
  • Witam, Mąż poddał się analizie nasienia w zwykłym ośrodku laboratoryjnym, w którym wyniki wyszły dobrze. Dla pewności zrobilismy seminogram w klinice niepłodności, i tu wyniki są tragiczne:( Ośrodek lab: liczba plemników 35 mln/ml plemniki ruchome 70% plemniki nieruchome 30% o prawidłowej budowie 90% Klinika niepłodności: liczba plemników 2,5 mln/ml plemniki ruchome 18% plemniki nieruchome 82% o prawidłowej budowie 2% Bardzo proszę o informacje.Skad taka rozbieżność wyników?
  • Juz jakis czas temu sie do tego przymierzalam. Czytalam sporo na temat ziol, analizowalam sklad wszystkich dostepnych mieszanek ziolowych, przeczytalam wiele ksiazek na temat ziololecznictwa i doszlam do wniosku, ze tak naprawde wszystkie te mieszanki sa do siebie bardzo podobne. Szukalam ziol, ktore moglabym pic w czasie ciazy, karmienia, a w koncu takich, ktore moglaby pic Helenka, jesli zlapalaby lamblie. I doszlam do nastepujacego wniosku: zmieniaja sie ziola w poszczegol...
  • Wreszcie rozsądny i wyważony tekst. Jednocześnie dość trudny, ale taki być musi, bo taka jest ta problematyka. W świadomośći słabo wyrobionego czytelnika (np. posła ) wywody Koteckiego przegrywają z pohukiwaniem Balcerowicza, odwołującego się (implicite) do (rzekomo) obiektywnych praw ekonomii liberalnej. Swoją drogą ten ekonomista, tytułowany "profesorem" ( nie posiadający tytułu naukowego, tylko habilitację!) ma niezaprzeczalny urok osobisty i dużo, dużo większy tupet! Próbuje użyć swojeg...
  • Witam, Szukam wygodnego i prostego narzędzia do śledzenia inwestycji, głównie fundusze. Korzystam z SFI mBanku. Chciałbym przede wszystkim monitorować zysk/stratę całego portfela oraz poszczególnych funduszy podając informację który fundusz kupiłem, kiedy i za ile. Może to małe wymagania i na pewno można stworzyć odpowiedni arkusz w Excelu, ale chciałbym uniknąć strat czasu przy odświeżaniu i wprowadzaniu notowań. Najlepiej jeśli jest jakiś serwis online, który ma taką funkcjonalność i aut...
  • Najnowsza analiza sytuacji technicznej na wykresie Cityinter: stoox.pl/analiza-techniczna/akcje-gpw/262-city-interactive.html
  • Uwaga! Ostatnio nasila się akcja dyskredytowania analizy pierwiastkowej włosów wśród lekarzy. Dzieje się to z określonego powodu - badanie takie jest JEDYNYM badaniem, umożliwiającym wykrycie aktualnych tendencji chorobowych i poprzez odpowiednią dietę i suplementację, poważne ograniczenie ryzyka choroby. Wielu lekarzom oczywiście to jest nie w smak, bo na leczeniu zarabia się kilkukrotnie więcej niż na profilaktyce zdrowotnej, której de facto w Polsce NIE MA! Wszystkie inne badania - ...
  • Witam serdecznie, Chciał bym poruszyć temat przeciwdziałania praniu pieniędzy w instytucjach obowiązanych. W jaki sposób firmy dostosowały się do wymogów pod względem analizy ryzyka prania pieniędzy? Zapraszam do dyskusji.
  • Magnefico (NC) w najbliższym tygodniu może być hitem. Na wykresie ukształtowało się podwójne dno. Ponadto wzrosty zapowiada tez wyprzedanie na ostylatorach. Kilka zlecen kupna spowodować moze duży wzrost, bowiem ilości akcji ustawionenych na sprzedaży są znikome. Nie bez znaczenia jest tez fakt, że w każdej chwili spodziewać się można podania przez spółke ważnego komunikatu. To wszystko sprawić może spory wzrost akcji w okolicach 3-4 złoty, zatem może być najlepsza inwestycja przyszłego tygo...
  • wyniki z 8.12.09 tsh 17,01 /niedoczynność>7,00/ ft3 4,27 /norma:4-8,3/ ft4 8,55/norma:9-20/ anti-tg 26,50 /norma 1.00-4.11/ anti-tpo 431,38 /norma 1.00-5.61/ po leczeniu Eutyroxem w dawce 75 od 18.12.09 aktualne wyniki tsh 1,81 interpretacja /eutyreoza 0,25-5,0; nadczynność<0,15;niedoczynność>7,00/ ferrytyny 3,17 /norma 25-280/ USG tarczycy-hyperechogeniczna.PP-14x11x43mm,PL-11x10x31mm.Dość dobrze ograniczona,mniejsza koniec leczenia?:) z góry dziękuję za interpretację
  • Witam, to mój pierwszy wpis i nie bardzo sie jeszcze w tym wszystkim orientuję:( Moja sytuacja wygląda następująco, od ponad roku staramy sie z mężem bezskutecznie o dzidziusia. W sobotę wykonalismy badanie nasienia, oto wyniki: ilość: 5 ml barwa:mleczno-szara zapach: charakterystyczny PH: 8 czas upłynnienia: 15 min Liczba plemników: 35 650 000 w 1 ml ejakulatu Ilosć plemników o prawidłowej ruchliwości: 70% Ilość plemników nieruchomych: 30% Ilość plemników o prawidłowej budowie...
  • czy ktoś robił Analiza pierwiastkowa włosów GDZIE, ZA ILE? Ja jestem z Gliwic czy w rejonie slaka tez rbią. Piszcie swoje spostrzerzenia na ten temat i namiary na laboratoria.. Dziekuje :))
  • Wlasnie dostalam wyniki i niewiele mi one mowia, wiem tylko, ze musze zglosic sie na konsultacje lekarska. Czy ktos pomoze mi rozszyfrowac te znaczki? RBC 3.94 HGB 108 HCT 0.317 MCV 80.5 MCH 27.3 MCHC 340 RDW 14.9 WBC 5.2 PLT 171 MPV 11.5
  • Korzysta ktos z tych analiz? Kiedys byly za darmo a teraz kaza sobie placic 50zl rocznie.
« poprzednie 1 2 3 4 5 6 7

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.