Forum   brak

brak

(988 wyników)
  • Czytam na głównej stronie, że jakiś morderca napisał 140 stronicowy manifest. Breivik też jakąs książkę. Dla mnie hasło "strona podaniowa" zawsze było bezkresną pustynią i zawsze miałem problemy z asertywnością i zmierzaniem do celu. Można by zrobić testy na potencjalnego kilera : sprawdzać mężczyzn, którzy kupują zeszyty w papierniku.
  • Witam! Jak pobudzić męża aby stosunki odbywały się częściej? Jestem po dwóch ciążach i ciało nie jest juz takie jak dawniej? Pracuję nad sobą ale jednak bardzo bym chciała móc go podniecić i przy obecnym stanie rzeczy
  • Staram się stosować rotzera, mierzę o stałej porze, zwykłym rtęciowym, ale w moim odczuciu jest dokładniejszy mimo wszystko niż elektroniczny nawet z dwoma miejscami po przecinku. Niestety nie obserwuję u siebie śluzu płodnego, jest tylko albo przez cały cykl lepki, albo lepki i kremowy, mogę jedynie odczuwać jakąś tam różnicę w ilości. Szyjka różnie, ale przeważnie w środku cyklu się otwiera, i w końcówce, jednakowo - czy owu jest czy nie. Cykl bezowulacyjny - a takie cykle mam właściwie zaw...
  • Witam, jestem 3 miesiące po porodzie, problemy są następujące: - mega smród z pochwy, bez pieczenia czy swędzenia - tylko mega smród nie do opisania. Gin dała mi czopki - Betadyna, ale szału nie ma:( Wcześniej miałam różne infekcje pochwy, ale zazwyczaj pomagał Clotrimazol. - palce o nóg a raczej paznokcie, cały czas obierają. Jeden się zagoi to drugi zaczyna i tak na zmianę. Po obcięciu paznokci używam pilnika aby paznokcie nie były ostre itp. a problem dalej wraca. Narazie japonki ratują ...
  • Witam, piszę choć nie wiem dlaczego. Czuję się źle i samotnie i zawsze tak było. Mam cudownego męża, kochanego syna i cudowną córeczkę, mam prawie 30 lat i brak przyjaciół wokół siebie, nie ma nawet bliskich znajomych. Dlaczego nigdy nie jestem akceptowana. Zawsze się starałam, byłam miła, pomocna. Nawet jako dziecko czy nastolatka nie miałam przyjaciół, przyczepiałam się siostry i jej przyjaciółki bo własnej nie miałam. Myślałam że kiedy będę dorosła to się zmieni. Chodzę na zebrania do syna...
  • Witam wszystkich, mam 26 lat i następujące objawy: przytyłam w rok 20kg, mam stany depresyjne, chwiejność emocjonalna, brak energii na cokolwiek, ciągła senność, bardzo długie cykle menstruacyjne (34-36 dni + nie mogę zajść w ciążę), sucha skóra, wypadające na potęgę włosy. Zaczęłam podejrzewać niedoczynność tarczycy, ale wyniki badań które zrobiłam na własną rękę mówią co innego: TSH 2.073 norma [0.35-4.67] ft3 2.49 norma [1.45-3.48] ft4 0.87 norma [0.71-1.85] TPO 0.3 norma [<12...
  • Witajcie kochani. Mam duzy niedobor witaminy D3, zrobilam badanie: 25 (OH) - moj wynik jest 6 ng/ml Norma jest: od 30 do 50 ng/ml Mam do was pytanie, jesli ktos mial niedobory witaminy D3 i zauwazyl takie objwy u siebie jak: -niezdrowy odciec skory, wrecz blady, nieco szarawy, gdzie nasza skora traci blask, oraz nie jest zarozowiona, nie wyglada zdrowo. Prosze o wasze opinie, zauwazyliscie u siebie takie objawy? Dziekuje, Renata.
  • Do tej pory mi przykro i mam cisnienie. Wczoraj jedno paskudne dziewuszysko z dzieciakiem, kilka osob i ja. Dala dziecku dwa danonki, ja zasugerowalam, ze jeden wystarczy i zadnej reakcji. Nie powiedziala, ze sie ze mna podzieli. Co by sie stalo, gdyby dala mi jednego danonka, dziecko by z glodu nie umarlo. Pozniej otworzyla sloiczek dla dzieci z rizotto. Mowilam, ze to takie dobre, ze ladnie pachnie i tez zadnej reakcji. Mogla przeciez podzielic na pol- pol dla dziecka a pol dla mnie. Skad w...
  • abcZdrowie Encyklopedia Pytania Forum Produkty i usługi FORUM Forum Zdrowie Forum Psychologia Forum Ginekologia Forum Ciąża i dziecko Forum Żywienie i fitness Forum Uroda Forum Seks Załóż wątek Jak być zdrowym, jak się szybko wyleczyć, co oznaczają nasze wyniki - tutaj rozmawiamy o wszystkim, co ze zdrowiem związane. Mam 38 lat, 6 lat temu usunięto mi jelito grube i niewielka część cienkiego- z powodu raka jelita grubego.N...
  • Witam Was wszystkich. Mam problem z wyjściem z domu. Nie mam często energii aby myśleć. Jestem obojętny i trwam tak od wielu dni na utrzymaniu rodziców. Jestem aplikantem (prawnikiem). Trzeba się uczyć na egzaminy a tutaj nie mam motywacji. Daremnie oczekuję od rodziców nawiązania rozmowy i wsparcia. Wydaję mi się jednak iż nie są w stanie zrozumieć mojego nastroju. Każda czynność wydaje mi się daremna. Dlatego nie podejmuję. Mógłbym pójść na spacer ale myślę że wtedy poczułbym jaki jestem...
  • Witam, Proszę o poradę co zrobić w przypadku gdy nie ma grupy wsparcia dla osób współuzależnionych w moim mieście. Owszem jest klub AA, ale przy nim nie działa grupa Al-Anon. Wiem, że kiedyś była, ale rozwiązano z powodu braku chętnych. Mąż pije i w sumie to jego picie dla niego nie przynosi skutków ujemnych w sensie praca itp. ale życia rodzinnego to on nie ma. W sumie ostatnio nawet po wypiciu "zwierzył" mi się, że nie czuje ani mnie ani dzieci ja to widzę że jesteśmy gdzieś daleko w tym ...
  • Brak zbieżności, -2 i -3,blade tarcze, jak się ma taka wada do widzenia, czy dziecko będzie miało problemy z czytaniem (sugestia lekarza)? Czy ktoś ma dzieciątko z brakiem zbieżności, ćwiczenia pomagają? Czy na taką wadę można mieć orzeczenie na "wzrok", bo chyba będzie potrzebne by podjąć gdzieś terapię wzroku. Jak rokuje taka wada? Temat dla mnie nowy, wszystkie opinie bardzo cenne.Proszę o odp.
  • Witam serdecznie, jestem nowa ,ale podczytywalam forum. W chwili obecnej z racji braku do szczescia nie jestem suplementowana,odebralam dzis wyniki i planuje wizyte u polecanego lekarza. Moje wyniki to: TSH 1.900 (0.27-4.20) fT4 1.24 ng/dl (0.93-1.70) / 16.0 (11.96-21.87 pmol/l) fT3: 3.21 (2.57-4.43 pg/ml) / 4.93 (3.95-6.80 pmol/l) FT4 40.26% [ wynik 1.24, norma (0.93 - 1.7)]/ 40.77% [ wynik 16, norma (11.96 - 21.87)] FT3 34.41% [ wynik 3.21, norma (2.57 - 4.43)]/ 34.39% [ wynik 4....
  • Sytuacja: osoba starsza ode mnie o 20 lat (dobrze mi znana) na błahe pytanie reaguje nieadekwatnym tonem odpowiedzi czyt. krzyczy. Czy zwrócenie jej uwagi, żeby zniżyła ton jest okazaniem braku szacunku? Jeżeli tak to dlaczego? Czy zwrócić uwagę można w takiej sytuacji tylko rówieśnikowi? A może trzeba przemilczeć, pozwolić dalej na siebie krzyczeć i przyjąć takie traktowanie cytuję "z pokorą". Pytam poważnie, chociaż sytuacja jak z filmu "Miś".
  • Dzis moje dziecko 5 letnie popoludniu narzekalo na bole brzucha , po czym zrobilo kupe z glista. Glista dlugosci ok 8-10cm. Sztuk jedna. Objawow pasozytow nie mial zadnych. Zero kaszlu, zadnych wysypek, apetyt w normie . Mam w domu jedna dawke leku Zentel 400mg/20ml czy moge mu padac lek juz wieczorem, czy lepiej rano na czczo? Rozumiem , ze musimy sie truc rodzinnie. Jutro sie wybieram do lekarza po reszte leku dla nas . Ale mlodemu z checia bym zentel podala juz teraz , warto, czy cz...
  • Witajcie! Piszę tu pierwszy raz bo się martwię o siebie. mam dziś 34 dc i temperatura jest ciągle na niskim poziomie. Bezdyskusyjnie, bez nawet najmniejszego odchylenia. Nie zaobserwowałam też śluzu płodnego. Moje cykle były zawsze długie (32 do 42 nawet), ale byłam zawsze w stanie zauważyć owu. Od kilku miesięcy żyję w okropnym stresie, przez który też troszkę (3-4 kg) schudłam, bardzo dużo pracuję, nie mam czasu na relaks czy sport. Moje pytanie brzmi co powinnam/mogę zrobić domowymi ...
  • witam , moze tutaj ktos moglby mi pomoc... od 5lat mam dziwne objawy, od 2miesiecy bardzo sie nasilily i nie wiem co dalej... Moze opisze co i jak i cos mi doradzicie. W dzieciństwie – częste infekcje górnych dróg oddechowych Od ok. 12 roku zycia szybka męczliwosc, nietolerancja duzego wysilku, dziwna sztywnosc w palcach u stopy podczas ich wyginania 10 lat temu – jednorazowy epizod – zdretwienie prawej polowy ciala, klopoty z mowieniem 5lat temu - dretwienia, d...
  • Przy dzisiejszej próbie realizacji recepty na [b]GLIBENESE GITS 10mg[/b], dowiedziałem się, że tego leku brak w hurtowniach od dłużsego już czasu. [u] Ponoć zlikwidowano jego import [/u]:( To prawda czy fałsz? Istnieją jakieś zamienniki dobrej/odpowiedniej jakości? Sprawa jest dla mnie pilna, gdyż posiadanych leków starczy mi do końca br, a wizytę u diabetologa mam wyznaczoną na koniec stycznia 2011...
  • Hej .Zauwazylam ostatnio ze czesto jestem chora.Napewno duzo wina w tym pogody,jednak nigdy wczesniej tak czesto nie chorowalam. Czy to normalne w niedoczynnosci ten brak odpornosci? jak sobie z tym radzicie?troche to uciazliwe tym bardziej jak sie pracuje i poki co nie mozna pojsc na zwolnienie :| bralam witaminy jednak znow mnie zlapalo jakies przeziebienie. Dzis mierzylam temp mam 36,1 ..Nie wiem czy moge to powiazac z niedoczynnoscia..czy tez zdarza wam sie taka niska temp ?poradzcie
  • To rzuca mi się najbardziej w oczy, brak aktywności, nic nie robienie, filozofowanie, brak myślenia o życiu realnym, brak myślenia o przyszłości, brak motoru czy jak? brak siły napędowej, życiowej, żadna mania, żadnej aktywności... żadnego porywu, nic, śmierć za życia... Nie na darmo powiadali kiedyś otępienie wczesne, dementia praecox... A korpus taki fajny, karoseria fajna jest, motoru brak, wypalił się.

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.