Forum   canneloni ze szpinakiem

canneloni ze szpinakiem

(1 wynik)
  • Witam - pytanie mam nie o przepis, bo nadzienie ze szpinaku zrobic umiem, beszamel takoż :) - tylko 2 pytania techniczne. Po pierwsze - czy canneloni obgotować najpierw? szukając w internecie znalazłam 2 szkoły - jedna że tak (choć wtedy chyba trudniej się nadziewa) i druga że nie, bo makaron wchłonie sos beszamelowy. Czy z praktyki możecie doradzic mi co jest lepsze? Żeby rury twarde nie były.. I drugie pytanie - tym beszamelem zalać je całe tak? Pytania może naiwne ale nigd...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.