Forum   cholesterol całkowity

cholesterol całkowity

(4 wyniki)
  • Witam, bardzo proszę o interpretację, generalnie czuję się dobrze, ale zaniepokoił mnie wynik TSH (badanego przy okazji rutynowych badań). TSH 3,750 mU/l (0,27 - 4,2) FT3 4,96 pmol/l (3,1 - 6,8) FT4 16,72 pmol/l (12 - 22) ATPO 14,5 IU/ml (< 34,0) żelazo 39,5 ug/dl (37 - 145) ferrytyna 18,34 ng/ml (13 - 150) OB 7 cholesterol całkowity 218,0 mg/dl (< 200,0) hdl 92,9 mg/dl (> 40) ldl 112 mg/dl (<135) trójglicerydy 67,5 mg/dl (50 - 200) dostałam równie...
  • mam 52 lata i robiłam sobie szczegółowe badanie krwi O.B. wyszło mi '"1" a cholesterol dobry 80 . dowiedziałam się że powinnam powtórzyć badania bo to niemożliwe aby w moim wieku były takie wskażniki co sądzicie? pozdr.
  • Witam, chcę spróbować TFX, może coś da... Zastrzyki są w dwóch zbiorniczkach: fiolka z płynem i drugi zbiorniczek z czymś stałym - jak tego używać? Pozdrawiam, Krzysztof. P.S. Mój cholesterol całkowity to 311, a liczba przeciwciał przeciwtarczycowych jest względnie niska: ~500, jednak jakimś cudem niszczy mi kompletnie skórę twarzy w ciągu kilku dni. Potem zaleczanie w weekend i tak w kółko, męczące...
  • Co mam sądzić o diecie optymalnej? Rozpoczynam i mam pewne obawy co do ilości tłuszczu spożywanego w posiłkach.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.