Forum   choroba hashimoto

choroba hashimoto

(1 wynik)
  • TSH 3.3(0.2-4.0) FT4 1.03(0.93-1.7) a jeszcze niedawno miałam 1.23 FT3 3.10(1.5-4.1) Widze tylko, ze poleciało mi ft4.Pomózcie mi zinterpretować wyniki oczywiście mój endo nie pbedzie brał pod uwagę FT4 i FT3 chcociaż wg dr TSH powinnam miec w granicach (0.4-1.5) I czy dawka euthyrox25 bedzie wystarczjaca.DziekujeAHa mam wysokie anty TPO i zdiagnozowaną chorobą hashimoto
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.