Forum   chudnięcie

chudnięcie

(271 wyników)
  • Mam 19 lat, 162cm wzrostu i ważę (na obecną chwilę) 45kg. Od prawie roku jestem weganką. Jem dużo, właściwie ciągle coś podjadam, przestałam już jakiś czas temu ćwiczyć. Mimo to, tracę na wadze kilogram w dwa tygodnie. W sumie mnie to cieszy, ale zastanawiam się, jaka jest tego przyczyna. Stres, dużo obowiązków, choroba ? Ogólnie czuję się dobrze ( za wyjątkiem tego, że ciągle bym spała). Jak myślicie, czas wybrać się do lekarza ?
  • Witajcie, prosze o rade. Moj maz zmaga sie oczywiscie z boreliozą jak Wy, ktora wyszla w koncu w badaniuLUAT po ponad 2 latach (maj 2012) jersinia w 2010w PCR. Stan jest cięzki jak w przypadku chlopca Kamilka o ktorym pisaliscie na forum. Mimo ze nie bylo wynikow zaczelismy w czerwcu 2011 leczenie ILADS i .... stan jest cięzki ale mam nadzieje ze bedzie lepiej. Pytanie do was czy i jak bardzo schudliscie. Moj maz od czasu leczenia schudł ok 40kg to troche za duzo!! i wlasnie zamawiam nutrudr...
  • Mój szwagier od lutego schudł 18 kg bez wyraźnej przyczyny tzn nie odchudza się, je normalnie. Miał robione Usg- ponoc wszystko w porządku, tarczyca w porządku, gastroskopia w miarę, z badania krwi wychodzą Helicobacterie. Już załamuje ręce- nie wie co robic jakie badania wykonac do kogo się udac..... chudnie 1 kg tygodniowo zostały już skóra i kości............ Mówi że bardzo mu niedobrze na żołądku, strasznie go trzęsie, dostaje jakby mini drgawek , serce kołacze..... Może ktoś ma pod...
  • Witam mam pytanie czy ktoś z Was schudł po kepprze?Ja ostatnio spadłam 4 kilo i zastanawiam sie czy to możliwe ,że to po tym leku....
  • czy na tym leku naprawdę się chudnie? Podobno utrata wagi to skutek uboczny zastanawiam się tylko na ile często się to zdarza, bo czytałam w kilku miejscach o tym leku i czasem piszą, ze bardzo rzadko czasem, ze często. Mi akurat zalezy na utracie wagi z powodu innych problemów zdrowotnych więc gdyby przy okazji tak schudnąć to byłoby dla mnie zbawienne. Dopiero zaczynam go brać ...
  • Witam, Bardzo proszę o wskazówki, co może być przyczyną. Nocą budzę się trzęsąc się z zimna, jestem cała mokra. Poza tym w ostatnim czasie ciągle chudnę przy zjadaniu naprawdę dużych ilości jedzenia. Poza tym wszechogarniająca senność. Dodatkowy objaw to trzęsące się ręce, zawroty głowy przy nawet lekkim poczuciu głodu- w zasadzie musiałabym co chwilę coś jeść, żeby do tego nie dochodziło. Morfologia, mocz w normie, tarczyca, cukier w porządku. Co to może być?:/
  • Bardzo proszę o poradę bo już nie wiem co mi jest. Hashi mam zdiagnozowane od 2 lat. Z lepszym lub gorszym efektem lecze się... oto moje wyniki z wczoraj tj. 29.07.2010 TSH 2,09 (0,27-4,2) ft4 17,55 (12-22) 55,50% ft3 4,96 (3,1-6,8)50,27% Myślałam, że mam źle ustawione hormony, ale z tego wynika że nie. Przy okazji zbadałam sobie żelazo i okazuje się, że mam wynik poniżej normy wynik 33 (norma 37-145). Przy czym HGB mam wyjątkowo dobrą jak na moje możliwości. Wyniki zawsz...
  • mam pytanie jaka czesc ciala najbardziej chudnie na sb???chodzi mi szczegolnie o uda!!!sa szanse na jakis centymetrowy wynik? no i jezeli juz bede pila drinki w klubie to jakie "najbezpieczniej" zamowic?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.