Forum   czerwone mięso

czerwone mięso

(6 wyników)
  • Tu jest informacja na stronie tej fundacji: www.wcrf-uk.org/audience/media/press_release.php?recid=153 Jest tam napisane, że badania dotyczyły wpływu mięsa czerwonego i przetworów mięsnych (mięsa przetworzonego), a nie mięsa jako takiego (a więc np. mięsa drobiowego). Niestety nie ma informacji, [b]o ile[/b] wzrasta ryzyko zachorowania na raka jelita grubego u osób spożywających duże ilości tych dwóch rodzajów mięsa.
  • O tym,ze konserwy zabijaja wie wiekszosc.Ale o tym,ze mieso,nieliczni.Nie do konca tez z tekstu wynika,obrobione w temperaturze czy tatarek.
  • naukowcy odkryli że jabka są zdrowe i że przetwarzanie produktów niszczy część wartości odżywczych. buhahaha
  • Żeby takie poglądy głosić w Anglii!
  • Mam pytanie. Czy można w I fazie jeść chudą kiełbaskę na gorąco? Chyba nie jest drobiowa, ale sprawdzilam czy jest chuda. Do smarzenia się nie nadaje, bo tłusz się nie wytapia, a jak się ją przekroi to nie widać grama tłuszczu, tylko samo mięsko...
  • Po przeczytaniu tego artykułu wreszcie dowiedziałam się o odmianach wegetarianizmu (tego nigdzie nie ma!!!!!!!), i bardzo za to dziękuje.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.