Forum   czy po przyjmowaniu preparatów żelaza

czy po przyjmowaniu preparatów żelaza

(1 wynik)
  • poprawia się przemiana FT4 w FT3? Moja ferrytyna wynosi 17,36 (13 - 150) i od dwóch dni biorę Tardyferon. Jakie preparaty żelaza przyjmujecie? Moje wyniki: TSH - 2,25 (50,38%) FT4 - 16,87 (56,53%) FT3 - 3,91 (-1,40%) Sa to wyniki po 6 tyg. Euthyroxu 87,5 (teraz mam zwiększoną dawkę do E100), ale od początku leczenia (luty 2008 - zaczynałam od TSH 6,78) nie miałam takiej dużej różnicy pomiędzy FT3 i FT4. Dawkę mam stopniowo zwiększaną, a mimo to FT3 ciagle beznadziejne... Se...
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.