Forum   domowe krówki

domowe krówki

(1 wynik)
  • Tak się tylko chcę pożalić. Znowu krówki nie wyszły. Tzn wyglądają raczej jak toffi, jakieś takie twardawe, a jednocześnie gumowate. Ale na pewno nie są kruche ani "krówkowate". Macie może jakieś dobre rady jak je zrobić? Czy takie lekkie wydzielanie się masła znaczy, że masło złe jakościowo, czy za długo gotowane czy co? Kurcze, zwykłe cukierki, podobno proste do zrobienia, a tu d..a :/ Będę wdzięczna za podpowiedzi :)
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.