dreszcze

(1 wynik)
  • Jestem w 8 tyg. oto moje wyniki: TSH 1,410 qIU/ml (0,270 - 4,700) FT3 5,18 pmol/l (4,00 - 8,30) FT4 9,97 pmol/l (9,00 - 20,00) Niby wszystko w normie ale na dolnej granicy. Bardzo prosze o interpretacje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się