Forum   dziewczyny

dziewczyny

(2064 wyniki)
  • sorry za głupie pytanie, ale nie mam sie kogo zapytać moja dziewczyna dostała jakiejś infekcji intymnej, była u lekarza, dostała jakieś leki i w ogole, mówi, że wszystko ok i że to normalne, że sie zdarza, ale ja sie martwie o nią nie wiem skąd sie to mogło wziąć jak ona na basen nie chodzi ani nic, może to przeze mnie? ja pływam w basenie regularnie, no ale ja nie mam żadnego swędzenia czy coś długo to się leczy w ogóle?
  • Witam wszystkich.Mam na imię Marcin,jestem 30-latkiem,który jak wszyscy tutaj boryka z problemami epi.Moja epi to pourazowa grand mall.Radzę sobie ze wszystkim,jedyne czego potrzeba mi do szczęścia to- kobieta.Banalne?Jestem zwykłym facetem który chce się czasem przytulić do dziewczyny,porozmawiać o problemach.Zawiodłem się na zdrowej kobiecie dlatego moim marzeniem jest stworzyć związek z dziewczyną z epi.Wierzę,że taka para potrafiłaby w życiu burzyć mury,łamać drzewa,po prostu...
  • Witam, Jestem z moim partnerem 5 lat, jakiś czas temu zrobiliśmy sobie "przerwę" w związku. Dlaczego? Okazało się, że on poznał młodszą, bardzo atrakcyjną dziewczynę, z którą utrzymywał stały kontakt przez bardzo popularny portal spolecznosciowy, zaznaczam, ze dziewczyna nie mieszka w naszym miescie, tylko daaleko. Dowiedzialam sie o tym, poroozmawialismy on zapyytal jak sadze czego brakuje w naszym zwiazku itd. Pragnę zaznaczyć że jemu doskwierały poważne problemy rozwojowo-zawodowe i jak...
  • Zastanawiałam się co u was słychać , jak tam dzieciaczki mój już skończył 5 lat czas leci , na razie choroba nie postępuje, jest ok, poziom tryptazy robiliśmy w tym roku we Wrocławiu bo jest na szczęście taka możliwość zresztą i tak dr. Lange nie było w Gdańsku , nie wzrasta drastycznie na szczęście, pozdrawiam
  • Witam Staram się o dziecko i robię sobie sporo badań. Z objawów: -tycie -sucha skóra -zaparcia Wyniki TSH 2,65 uIU/ml (norma 0,35-4,94) FT3 2,37 pg/ml (norma 1,77-3,71) FT4 1,00 ng/dl (norma 0,7-1,48) USG Tarczyca niejednorodna normoechogeniczna. W częsci dolnej płata prawego torbiel z gęstą zawartością o śr.6mm. Nie stwierdzono znamiennie powiększonych węzłów chłonnych szyjnych.Wymiary prawy płat 13*10*39 mm i lewy 12*17*38 mm czyli według moich obliczeń wynika, że moja objętość t...
  • Jedne z moich ulubionych: forum.gazeta.pl/forum/w,520,33975147,33975147,jak_to_jest_z_tymi_sponsorami_.html forum.gazeta.pl/forum/w,520,116669910,116746222,Re_Ortodoksyjnosc.html forum.gazeta.pl/forum/w,520,89710851,89710851,W_pogoni_za_orgazmem_.html rozwazania napoziomie: forum.gazeta.pl/forum/w,520,27960064,27986641,Re_A_z_iloma_trzeba_sie_ruchnac_rzeby_byc_szmata.html czy w takim razie czy sama jest szmata? forum.gazeta.pl/forum/w,520,99732452,99737479,Re_Zaczyna_zwiazek_od_...
  • Bardzo Was proszę o pomoc, bo zwariuję. Muszę jak najszybciej podjąć decyzję gdzie podejść do II procedury IMSI i nie wiem gdzie: czy w Provicie czy w Gyncentrum, czy wybrać dotychczasowego Mańkę, czy Gretkę lub Cholewę, czy też Mercika z Gyn??????????? Porażka, wiem ze jest tyle opinii ile dziewczyn, ale zależałoby mi na dobrych radach i aktualnych opiniach. Proszę Was...
  • moja siostra odebrala dzis wynik badania cytologicznego, wiem ze nie jest dobry ma sie zglosic do lekarza ale to jutro.stwierdzono obecnosc nieprawidlowych komorek nablonkowych komorki nablonka plaskiego:HSIL- zmiany srodnablonkowe stopnia wysokiego, mogace odpowiadac CIN2 CIN3/CIS(dysplazji sredniego i duzego stopnia)wskazana dalsza diagnostyka- kolposkopia, z weryfikacja histopatologiczna.Dziewczyny czy jest az tak strasznie ? wypowiedzcie sie poki pojdziemy jutro do lekarza.czy to musi oz...
  • Wykryto u mnie niedoczynność tarczycy pierwsze tsh maiłam 5,8 norma 0,230-4,500 , FT3 5,57 norma 2,40-6,30, Ft4 14,29 norma 12,00-22,00. Byłam u endo i dała mi ona skierowanie na wyniki i usg które miałam zrobić za miesiąc czyli teraz w grudniu. oto te wyniki TSH ­ 5,080 mIU/L 0,27 — 4,20 A1 FT4 ¯ 11,65 pmol/l 12,00 — 22,00 A1 P/c antytyreoglobulinowe (ATG) ­ 163,2 U/ml 0,0 — 60,0 A1 Przeciwciała anty TPO (przeciw peroksydazie) ­ 604,4 U/ml 0 — 60 Czy te wy...
  • staramy sie z mezem o dziecko od prawie dwoch lat, po roku udalo nam sie zajsc w ciaze ale poronilam, znowu sie staramy, i staramy, i potem znowu wywoluje malpe, i biore leki na wywolanie owulacji... jak wy dajecie rade ja juz nie moge, raz planuje pokj dzieciecy a godzine pozniej rycze... mam policystyczne jajniki, bardzo rzadko owulacje stad climofenag na jej wywolanie, naturalnie mam cykle nawet 109dni dlugie! boje sie kolejego poronienia, juz nawet mysle o adopcji, jestem do niczego, nawe...
  • ktore szpitale polecacie a ktore odradzacie na prowadzenie ciazy i porod (to samo odnosnie lekarzy), mieszkamy na Ukkle ale dojechac mozemy wszedzie, mialam swojego lekarza (Janowski) ale ciagle dzwonienie i proszenie sie o wizyte mnie zabija
  • Dziewczyny,wiem że są staraczki z bardzo niskim wynikiem AMH.Po weekendzie lecę do lekarza ,bo zaczełam stymulacje do ICSI,jednak moje wyniki się pogorszyły i teraz boje się ,ze lekarz przerwie stymulację i powie że to koniec.Ja jednak chciałabym raz podejść i zobaczyć w końcu nic już nie mam do stracenia ,a moze jakaś jedyna komóreczka się wyhoduje. Jak u was potoczyły się sprawy?Szukałyście KD,czy pomimo mega niskiego wyniku spróbowałyście raz jeszcze wyhodować własne kom? Bosz jestem w k...
  • usuniecia torbiela ma ktos linka moze? To poprosze,bo jakos ciezko mi go znalezc w wyszukiwarce. W czwartek mam operacje usuniecia torbiela duzego i swiruje pomalu,musze poczytac. Dzieki
  • Witajcie, jestem nowa z hashi i na tym chyba nie koniec...ale od poczatku...w styczniu 15.01.2011 urodzialm synka , moje trzecie ..nieplanowane wprawdzie ale zdrowe sliczne dziecko i fajnie ze jest No i jak to po porodzie , zmeczenie , sennosc i oczywista anemia...Myslalam ze to normalne ze przejdzie.. ale nie przechodzilo....bylo coraz gorzej, doszly uczucie zimna w gorace dni , trzesienie sennosc okropne kolatanie serca , glownie w nocy , ataki paniki, bole nog kosci...cos strasznego wiedz...
  • Dziewczyny moze Wy cos doradzicie bo juz sama nie wiem. Staramy sie z mezem o drugie dziecko. W grudniu 2009 mialam usunieta ciaze 5-6tydzien, poniewaz sie zle rozzwijala. Od tego czasu cykle mi sie rozjechaly. Przewaznie mam co 33 a nawet co 45dni. Ostatni cykl mialam wlasnie powyzej 45dni, okresu nie bylo ciazy tez nie poszlam do lekarza i przepisal mi Provere 10mg na wywolanie. Wzielam 10 tabletek i dostalam po 2 dniach okres. A na wyregulowanie okresu dostalam Provere 5mg. Lekarz powiedzi...
  • Pół roku temu dowiedziałam się, że mam HPV. Niestety mój ginekolog ma bardzo ograniczoną wiedzę na temat wirusa. Szukam ciągle wiadomości w internecie, ale i tak czuję się niedoinformowana.Do wczoraj nie wiedziałam, że wirus może powodować raka sromu, odbytu, pochwy, garda, języka, krtani, pęcherza moczowego. Nie wiem jakie typy oprócz 16 i 18 powodują dokłądnie raka tych narządów. Dzielmy się informacjami i adresami przydatnymi w walce z wiruchem. Ja mieszkam w Gorzowie Wlkp. i n...
  • Jestem jednym z was,choruję na lekką epi,mieszkam na mazowszu.Jakoś daję sobie radę w życiu,jednak do szczęścia potrzebna mi jest druga połowa.Nie pogniewacie się jeśli potraktuję ten portal jak randkowy? Szukam samotnej dziewczyny z tym samym problemem zdrowotnym,ponieważ taka para potrafiłaby zrozumieć się bez słów.Dziewczyno,jeśli szukasz partnera,który zaakceptuje twoją chorobę-odezwij się.Bądź w przedziale wiekowym 25-35lat,najlepiej z mazowsza.Pozdrawiam wszystkich z epi.Ver...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się