Forum   estradiol wynik

estradiol wynik

(1 wynik)
  • LH 5,2mlU/mL (norma 2,4 - 12,6) FSH 6,3mlU/ml (norma 3,5 - 12,5) Estradiol 38,2pg/ml (norma 24,5 - 195) i jak to wygląda? niby w normie ale czy to jest optymalny wynik dla osoby starającej się i dziecko? Pozdrawiam
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.