Forum   faszerowana dynia

faszerowana dynia

(1 wynik)
  • Zrobilo sie zimniej i naszla mnie ochota na dynie faszerowana. Niby wszystko gra - dynie mam, przepis tez ...tyle, ze nie na pizmowa :/ No i mam maly problem - dynia pizmowa ma bardzo malo miejsca w srodku. Dodam, ze to moj pierwszy raz z faszerowaniem tego warzywka:/ Jak myslicie - podpiec ja troche i wydlubac czesc miazszu? Przepis dla znajacych angielski tutaj : www.foodnetwork.com/recipes/alton-brown/stuffed-squash-recipe/index.html
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.