Forum   głowa do góry

głowa do góry

(14 wyniki)
  • Czytając wasze forum, to tak jakbym czytała własną historię. Dziś jestem dorosłą kobietą mam 30 lat i wspaniałą córeczkę, ale od poczatku moje zycie toczyło się między szpitalami, wynikami moczu i badaniami. Zachorowałam mając ok 3 lat, całe szczęście że trafiłam do wspaniałej Pani doktor, niestety lata wcześniej nie było takiej aparatury i sprzętu w szpitalach jak teraz, byłam mozna powiedzieć królikiem doświadczalnym dla niektórych lekarzy (w tym z CZD w warszawie), początkowo n...
  • witam. chciałem dodać otuchy wszystkim, którzy nie mogą doczekać się wyjścia z depresji. Już od 2 lat nie mam depresji, leczyłem się niedługo bo ok 7 miesięcy - najwidoczniej leki były dobrze dobrane, chociaż pamiętam że musiałem zmienić i lek i lekarza, jeden nie działał a drugi nie miał wielu pomysłów na zmiany. Zanim zdecydowałem się iść do psychiatry,miałem depresje ok 1,5 roku, także wszystkim, którzy mają wątpiwości co do pójścia do psychiatry radzę się nie wahać, a za wszystkich...
  • Witajcie Dziewczyny:) Nic się nie odzywałam już od dwóch miesięcy, bo do końca nie wierzyłam... Chciałam Wam tylko powiedzieć, że niemożliwe jest BARDZO MOŻLIWE!!! Mam zdiagnozowane 100% PCO, wersja książkowa, wszystkie mozliwe jego cechy!! Mówiono że bez stymulacji nic się nie da zdziałać ( cały poprzedni rok brałam różne leki: bromergon, clo, metformax, duphaston - trochę to wszystko na zasadzie prób i błędów ). W listopadzie 2007 odstawiłam wszystkie leki. Jedynie miałam ...
  • Nie wiem, czy któraś z Was mnie kojarzy, pisała kilka watków odnośnie inseminacji i inv. Otóż, powaznie sie już zastanawiałam nad in-vitro po tym jak po inseminacji dowiedziałam sie, że mój mąż ma słabe nasienie, praktycznie nie do naturalnego zapłodnienia. Zaczełam szukać różnych klinik i opini na ich temat, duzo czytac i sie tym interesować. Ale, podeszlismy jeszcze raz do badania nasienie i co sie okazało-że z 6 mln pelników jest ich 40. Sam lekarz tez był w szkodu, bo poprzednie dwa...
  • Dokładnie problem który dotyczy potu. Otóż np. przychodze sobie z jeziorka biorę prysznic, a mama do mnie czy się myłem, bo czuć ode mnie potem. A ja krótko co wziąłem prysznic i ciuchy oczywiście czyste, antyperspirant. Chociaż jestem chłopakiem to bardzo dbam o siebie i o swój wygląd, nie chcę żeby ode mnie czymś śmierdziało i nie chcę wyjść na jakiegoś brudasa. Jednak ta sytuacja często się powtarza. Jestem wysportowany, dbam o siebie i nie jem żadnego świństwa, wiec wyklucz...
  • badania

    (4)
    W tamtym tygodniu robiłam badania hormonalne i jak teraz poszperałam na forum jestem przestraszona wysokością mojej prolaktyny, bo zbliża się do górnej granicy - przy normie 1.9-25 moja jest 24.20. Badanie robione w 2 dniu cyklu, ale dwa dni wcześniej brałam duphaston-czy lek może mieć wpływ na ten wynik? Przy tym badania TSH to 1.310 (norma 0.4-4.0), FT4 to 1,57 (norma 0.8-1.9), FT3 to 3.89 (norma 2.0-4.4). Mam jeszcze wysoki testosteron bo norma 2.9 i ja własnie tyle mam - 2....
  • mam doła, mam 25 lat i jestem sama, niegdy nie miałam faceta na stałe, same relacje oparte na sexsie i takie luźne, nie jestem brzydka , ani łatwa, nie szukam sponsora, jestem niezależna!co ze mną jest nie tak? co powinnam zrobić,aby z kimś być?mam doła.........
  • do wszystkich ktorzy trzymjaa za mnie kciuki, do radleny i wszystkich ktore czekaja na wyniki, mi sie ni e udalo wynik negatywny, trzymam za was kciuki a ja czekam na okres i kolejna iui
  • Jak poradzić sobie z koszmarną ochotą na słodycze ? Nie mam nadwagi, ale wiem że się zacznę tyć jak nie przestanę. Chcę wykluczyć słodycze z mojego życia a nie potrafię !!!! Mam 27 lat i problem jest odkąd pamiętam. Zawsze były dla mnie problemem bo nie mogę się im oprzeć. Nie pomaga nic !!! Chrom i inne tego typu wynalazki też. Błagam podzielcie się ze mną sposobem na obrzydzenie sobie czekolady, batoników, lodów....
  • Hej dziewczyny.!!! W najbliższym czasie czeka mnie prawdopodobnie laparoskopia. Lekarz mówił że podczas tego zabiegu jest możliwość "ponakłuwania" jajników (nie znam fachowego okreslenia). Czy wiecie może jakie korzyści z tego nakłuwania są na przyszłość????? i jakie jest tok postepowania po laparoskopii, zakładając oczywiście że nie wyjda inne cuda a jajowody będa drożne. Dodam że mam za niski poziom estrogenów, no i stwierdzone PCO. Czy jest jakas szansa, że to nakłuwanie pozw...
  • 11-ty cykl nieudany.. jestem po HSG, później będę miała następne badania .ale ja nie mam siły... naprawdę.. myślałam ze dam rade walczyć... oczywiście jestem grzeczną dziewczynką i zgodnie z życzeniem rodziny będę walczyć... miałam robione usg dopochwowe, pęcherzyki w 13 dniu cyklu 20 mm, wszystko pięknie, HSG ok, tylko dzidzi nie ma..
  • I znowu nic. Nie mam już siły. jestem przekonana, ze moje marzenie zostanie już tylko marzeniem. Odpadam....
  • Mam pytanie jak sobie z tym radziłyście. Rehabilituje już małego 7 miesięcy i coś się dzieje nie daje rady, jak płacze to ja z nim, ciężko mi trzymać się harmonogramu ćwiczeń, szukam pretekstu aby nie ćwiczyć. Wiem że to przechodzi ale kiedy?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się