-
Szukam, bo muszę wysłać paczkę pocztą. Wie ktoś gdzie można kupić na Podzamczu?
-
kiedy nasz wielebny Prezydent zrobi porządek z samochodami parkującymi pod ratuszem byle gdzie i byle jak!
-
Czy Starostwo Powiatowe w Wałbrzychu zawiadomiło prokuraturę o tym co się stało w MPK ?
Chodzi tutaj o zbieranie haraczy na waciki i czy nasze Starostwo powiadomiło prokuraturę o tym fakcie ?
Przypominam że Starostwo Powiatowe w Świdnicy złożyło wniosek o szpital Latawiec, a dlaczego nasze starostwo nie złożyło o MPK ?
swidnica24.pl/wydarzenia/lekarskie-kontrakty-w-prokuraturze/
-
Witam,
Poza castorama i obi sa jeszcze jakies sklepy w Walbrzychu, gdzie mozna kupic tapete?
-
Dawno nie widziałem Policjanta ? Czy ktoś wie gdzie mogę go zobaczyć ?
-
Wiem że zaraz pewnie posypią się bardzo twórcze i inteligentne wpisy, ja jednak chciałabym dowiedzieć się gdzie najlepiej zapisać się na naukę jazdy konnej, Książ, Dworzysko a może jakieś inne propozycje? Jeżeli ktoś zna ceny to bardzo też proszę o informację.
-
Cha, cha, chaaaaa.........
[b]W 2010 i 2011 niemal tysiąc kubańskich opozycjonistów wraz z rodzinami zostało przymusowo wydalonych do Hiszpanii. Tylko w ten sposób dyktatura Castro chciała wypuścić ich z więzień. Gdy dysydenci przybywali do Hiszpani, myśleli że trafili do "krainy mlekiem i miodem płynącej". Teraz niektórzy przyznają, że woleli by już zostać w więzieniu reżimu.[/b]
-
Witam, Chciałabym zapytać czy Wiecie może gdzie w Wałbrzychu, a dokładniej w jakiej aptece można kupić leki bez recepty. Konkretnie chodzi mi o Clotrimazolum (globulki). Pilnie to potrzebuje!!
-
Jak w temacie na której stacji zbieracie punkty czy jakieś inne bonusu za tankowanie.
(stacja, za co ile punktów (bonusów) itp.
co polecacie,
i jaki są z tego korzyści dla mnie jako tankującej akurat na tej stacji.
-
Jezeli ktos wie to bardzo prosze o informacje. Dzieki.
-
gdzie na imprezę w ten weeken? trochę potańczyc, nie z gó...arzami
-
Witam
Mam do naprawy alufelgi. Czy w Wałbrzychu lub okolicy znajduje się lakiernia w której maluje się proszkowo ???
-
Niedługo mam 18 urodziny, szukam lokalu (klubu, baru) na około 30 osób. Jeśli chodzi o jedzenie, to jestem w stanie sama zorganizować, nie chodzi przecież o to żeby siedzieć przy stole tylko żeby się bawić. Tak samo płyty z muzyką, potrzebny jest tylko sprzęt..
Co do kasy, to wiadomo nie che przepłacić.
Proszę o pomoc :)
-
Wszystkie profesje "parkingowi", "doręczyciele", osoby odrabiające długi na rzecz Gminy Wałbrzych posiadają posiłki regeneracyjne, a Straż Miejska NIE. Na domiar złego Straż Miejska dostarcza przy temperaturze -20 gotowe posiłki (produkty finansowane przez UE) wszystkim potrzebującym osobom bezdomnym. Chwała im!
-
Mam pytanie gdzie w tym mieście da radę zamówić pizze z dowozem ?
-
Proszę o namiary
-
Podrzuci może ktoś ciekawe i bezpieczne miejsce gdzie można doskonalić techniki jazdy i kontrolę nad swoim samochodem na śniegu, jakiś duży plac. Tylko proszę nie pisać o parkingach pod marketami.
-
Chciałbym sobie postać w kolejce gdzieś w Wałbrzychu. Fajnie gdyby była długa i z zakrętami.
-
jaki sprawdzony punkt polecacie???
-
Hej! Szukam fajnego miejsca na "ostatki". Macie jakieś fajne oferty? Miło, przyjemnie, fajna muzyka i brak pijanych małolatów :) (CZYLI GRAAL ODPADA)