-
Przeobłedny zapach! Kazdy sie pyta czympachne! Nigdzie nie mogę znaleźć.. :(
Butelka jak light blue tylko rózowa. Dostałam próbkę przywieziona z zagranicy i nigdzie tego nie mogę kupić.
-
No właśnie jak w temacie...może ktoś orientuje się gdzie dostępna jest ta farba...w Rossmanie i Naturze zniknęła, jeśli wycofali to tragedia bo na prawde kolory były genialne a jakosc tez super...używałam piaskowego blondu i była to jedyna farba ktłóra nie niszczyła mi wlosów..a moze w jakimś internetowym sklepie gdzie mają szeroka ofertę farb...podpowiedzcie proszę jakieś bo osobiście nie znam wielu godnych polecenia...dzięki;)
-
Podobno jest gdzieś w okolicy Dw.Centralnego. Wie ktoś może gdzie dokładnie? Obeszłam całe podziemie i nie znalazłam.
-
Słyszałam, że istnieją zioła, które nadają kolor włosom a przy okazji sprawiają, że włosy stają się grubsze. Gdzie znajdę takie preparaty? Nie zależy mi na farbowaniu włosów, w tej chwili stosuję Casting Loreal, ale spokojnie mogłabym z niego zrezygnować - ponoć przy ziołach nie wolno farbować włosów preparatami chemicznymi.
-
poszukuje moze ktos wie gdzie moge nabyc?
bede wdzieczna..
-
... czyli inaczej sól gorzka, bodajże siarczan magnezu.
Macie pomysł, gdzie kupić taką sól jakości kosmetycznej (no nie nawóz sztuczny w każdym razie) w dużej paczce, za rozsądną cenę?
Chciałam sobie zrobić wypasione kulki do kąpieli :)
-
Witam :)
Dziewczyny proszą, , podzielcie sie informacja gdzie w KRAKOWIE robicie manicure( naturalne paznokcie) od jakiegos czasu szukam dobrej manicurzystki, po prostu kogos dobrego bo w koncu ( teoretyczniue) to chyba nie jst zbyt trudne opilowac pazurki i pomalowac rowno. W przeciagu kilku miesiacy bylam na manicure kilkukrotnie i jestem zdziwiona naprawde srednim poziomem uslug:( ostatnio bylam w miejscu ktore zajmuje sie glownie tym rodzajem uslugi i był to moj najgorszy manicure ever.
...
-
Może wie ktoś gdzie, poza Naturami, dostanę kosmetyki tej firmy ? Interesuje mnie głównie kolekcja 50'Girls Reloaded, bo tej nie ma w Naturze.
-
Ceść dziewczyny:)
Szukam dobrego manicure i pedicure. możecie polecic jakis sprawdzony salon? chodzi mi glownie o to aby bylo czysto ,z uzyciem jednorazowych przyrządów i profesjonalnie. Fajnie jakby ceny byly nie bardzo wysokie przystępne.
pozdrawiam:)
-
kupię w aptece lub gabinecie kosmetycznym kremy neostraty?
-
Wyhaczyłam taką szczotkę do włosów Brauna, ale kurcze nigdzie nie mogę jej dostać!
W sklepach w stylu MM, Euro nie mają i wywalają na mnie oczy, w internecie niet, znalazłam tylko jedną zakończoną aukcję na Allegro :/
Skusił się ktoś na taką szczotkę? Warto wydać na nią kasę? Mi by się przydala bo włos długi i w zimie elektryzują mi się strasznie :/ Gdzie mogę kupić taką szczotkę? Najlepiej w okolicach Wawy... ew sprawdzony sklep internetowy. Znalazłam jakiś jeden ale wygląda dość pod...
-
gdzie mogę zakupić ? jakoś rozglądam się i nic, albo tak się rozglądam :) czy pozostaje tylko net ?
-
Szukam w Poznaniu dobrego miejsca gdzie wykonują pedicure leczniczy.
Mam duży problem z ciągłymi odciskami i z wrastającymi paznokciami dużych palców.
Polećcie jakieś dobre salony, ale nie ze zwykłym pedicure tylko właśnie z leczniczym.
Albo może znacie jeszcze dodatkowo jakieś sposoby domowe ?
-
Nie wiecie gdzie dostanę w Wawie odżywkę Ziai z olejem rycynowym - szukałam w kilku sklepach - między innymi w Rossmanie na Racławickiej i w Superpharm W G.Mokotów i nigdzie nie ma:( tzn. w ogóle nie było odżywek, nie tylko tej.
-
tak jak w tytule, orientujecie się gdzie w poznaniu dostane kosmetyki firmy MAC?
-
Na dzień używam serum z wit C Falvo C 15% plus filtr 50, na noc Diroseal (4 tygodnie), a skórę na policzkach bliżej nosa mam nadal podrażnioną i zaczerwienioną, boję się, że lada dzień wyskoczą naczynka - mam 37 lat i te problemy pojawiły się jakiś rok temu. Do zmywania twarzy używam Biothermu Biosource. Help!!
-
poszukuję podkładu w musie z \avonu,
-
Witam, poszukuję jakiegos sklepu fryzjerskiego w warszawie, chciałabym sie zaopatrzyc w jakas maske do wlosow a nie chce kupowac u fryzjera bo przeplace. bede wdzieczna za rady ( najwygodniej byloby mi szukac w srodmiesciu :))
-
Pół roku temu dostałam perfumy Tesori d'Oriente o zapachu Fiore del dragone,
jednak się skończyły. Prosze napiszcie mi gdzie można dostac ten zapach w
okolicach Wrocławia, może byc też na internicie. Szukałam praktycznie we
wszystkich sklepach ale nie dostałam tego zapachu.
Z góry dziękuje za pomoc.
-
Chciałabym od czasu do czasu nie męczyć się z malowaniem samemu i
pójść na szybki French manicure. Na swoich paznokciach oczywiście,
żaden akryl, żel, tipsy, jedynie profesjonalnie wykonany manicure.
Gdzie chodzicie i jakie są ceny?
Najlepiej gdzieś w Centrum bo tam bywam po pracy, albo z dobrym
dojazdem.
Kiedyś w Galerii Centrum można było za grosze zrobić sobie, ale jej
już nie ma.
Z góry dziękuję za informacje.