-
Gdzie się przenieśli,bo z tego co słyszałam nie ma już akademii na kicińskiego,a na stronie są rozbieżne informacje,zapraszają na kicińskiego a logo centrum kultury... Sama nie wiem... Moze któraś z pań tam chodzacych mi odpisze?
-
Właśnie będę kończyć gimnazjum i kompletnie nie wiem gdzie teraz iść do szkoły. Nie wiem czy lepiej pójść do jakiegoś liceum, czy też może do technikum. Na uwadze mam Zespół Szkół nr 2. Chciałabym poznać opinie na temat wszystkich szkół ponadgimnazjalnych w Ciechanowie.
-
Gdzie w Ciechanowie mozna wypełnic usta kwasem hialuronowym? Prosze o podawanie adresu i orientacyjnych cen :)
-
Dobry wieczór.
Chciałem dobrać sobie soczewki, tylko że nie za bardzo wiem gdzie moge to zrobić. Miał ktoś może z was jakieś doświadczenia z tym? I jak z ceną badania wzroku i dobrania soczewek.
pozdrawiam
-
Witam mam prośbę gdzie w Ciechanowie bądż w najbliższej okolicy możliwa jest regeneracja bądż wymiana wtryskiwaczy Delphi do Renault może macie jakiś namiar na jakiegoś mechanika który się nie ogłasza a zajmuje się takimi rzeczami dziękuję...
-
-
mam wykruszoną już ósemkę. u kogo mogę usunąć? ile coś takiego kosztuje tak mniej więcej?
-
Jakiś czas temu pojawił się wątek o ich nowej budowli.
Wie może ktoś na jakiej ulicy się buduje ? Ja dowiedziałem się tylko że gdzieś na kargoszynie.
To jakaś tajemnica jest ?
-
gdzie najlepiej naprawiac samochód w ciechanowie chodzi o fachowosc i o dobre ceny
-
Pomijając wszystkie sensacje tego wieku, gdzie się pali, gdzie wypadek chciałbym zauważyć, że chyba wiosna nadeszła... Pobłyskało, pogrzmiało, już wystarczy. Od jutra może być słońce :P
Kosiarkę trzeba przeprosić, grabie... Leżaczek z kurzu wytrzeć... i aby do jesieni ;)
-
Witam. Chciałbym sie dowiedzieć gdzie w promieniu 50km od Ciechanowa są dyskoteki?
z góry dzięki
-
Witam mam takie pytanie dokąd można zabrać w naszym mieście dziewczynę , chodzi mi że np. po spacerze w jakie ciekawe miejsce iść aby mozna było sobie na spokojnie posiedzieć porozmawiać , czekam na wasze propozycje
Pozdrawiam
-
gdzie najtaniej przelożyć opony orientujecie sie jakie sa ceny w ciechanowie
-
Mam drukarkę laserową Samsung ML2010 - wie ktoś może gdzie kupię tonery do tej drukarki?
-
niedawno wprowadziłam się do Ciechnowa i nie wiem gdzie kupić (w rozsądnej cenie!!! Dopiero zaczynamy na swoim) takie rzeczy jak pościel, prześcieradła czy ręczniki i ścierki. A także zasłony, firany, obrusy... dzięki za info
-
Witam! Orientujecie się może, byliście gdzieś na stoku narciarskim na mazurach? Jakie tam warunki do jazdy? Warto jechać? Polecicie coś?
-
Witam , pisze z zapytaniem gdzie najlepiej jechać w poszukiwaniu sukienki ślubnej, oprócz Ciechanowa. Gdzie najlepszy wybór? Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Od jakiegoś czasu (nie licząc imprezy w święta, która była Super!!!) zauważyłem, że do słynnego klubu "Stara Leżakownia" przychodzą przeważnie stałe bywalczynie tego lokalu, które są już w większości zajęte i przez to na parkiecie jak i przy stolikach nie ma za bardzo dużego wyboru by poznać jakąś fajną Niewiastę :( Więc się pytam gdzie te fajne Dziewczyny, które bywały tam w październiku i listopadzie?
-
Drogie Panie,proszę o podpowiedź ile w Ciechanowie kosztuje "zabieg" na tym sprzęcie?Gdzie jest dostępny?Jakie są wasze wrażenia?
-
Ile kosztuje takie pranie?