-
Które zestawy wydają Wam się najciekawsze i gdzie oprócz Smyka jest duzy wybór? Chodzi o Wrocław.
-
Syn kocha takie piżamki, ale właśnie wyrósł z H&M, a wiekszych chyba tam nie sprzedaja..
Potrzebujemy z cienkiej bawelny, najlepiej na suwak
-
w warszawie??
wczoraj zlaziłam Wola Park, dzisiaj kilka innychsklepow z odzieza dzieciecą i nigdzie nie ma. Potrzebuje zwyklych, cieniutkich bialych podkolanowek dla dziewczynki 4 letniej.
widzialam jakies na allegro, ale nie mam czasu juz zamawiac i w zyciu nie przypuszczalam, ze bede miala z taka glupota problem.
-
moda.allegro.pl/j631-1-niezwykly-modelujacy-stroj-jak-sukienka-i2346632662.html
Gdzie stacjonarnie znajdę taki (lub podobny)strój kąpielowy?Z góry dzięki:)
-
Markety czy jednak allegro? Chcę kupić młodej kawiarnię, ewentualnie weterynarza.
-
Dziewczyny
widziałam jakiś czas temu w jakieś gazetce, teraz nie mogę znaleźć.
Gdzie mogę kupić taki namiot - domek?
Tego typu, np. taki
[img]http://nokautimg1.pl/p-48-45-48458692c286f242f17db70c1926c30a500x500/domek-namiot-dla-dzieci-do-zabawy-intex.jpg[/img]
-
No włąśnie, gdzie oprócz Allegro dostanę zestaqw: Księżniczka Ceklestia i Ksieżniczka Luna.
W sklepach mozn disatć zestaw: Celestia, Twilight Sparkle i Spike.
A mnie interesuje ten z Luną.
NA allegro piszą, ze tylko sprowadzane z Usa, a ja pamietam, ze swojego czasu było w esco.
No i na Allegro kosztuje 120 zł + przesyłka. JAkiś koszmar, a te figurki 13 cm i 8 cm.
Jakby ktoś widział, proszę o info.
-
Poradźcie proszę. Szukam i szukam i nie widzę nic co by mnie satysfakcjonowało.
Mają być bawełniane (najlepiej 100%), z cienkiego materiału (na upały), z powodu upałów niezbyt zabudowane. Do tego luźna dziura na nogi (Młody ma szerokie uda), bez gumowych aplikacji żeby skóra mogła oddychać. Na pewno gdzieś takie można kupić, wierzę w Was :)
-
I drugie pytanie z serii "gdzie?". Szukam prostych (bez mankietów), przewiewnych, jak najbardziej bawełnianych, z cienkiego materiału bez piętrowych naszywek, skarpetek chłopięcych na rozmiar 22-23. Młody ma stopę długości 13cm. Dotychczas byłam wielbicielką skarpetek z Zary, ale teraz wpadliśmy między rozmiarówkę (największe niemowlęce dla niego za małe, najmniejsze juniorskie to 16,7cm). W Next też jesteśmy między rozmiarami, a szkoda bo też mają fajne.
Nie muszą być markowe, chętnie kup...
-
Czy mozna kupic taki hel,chodzi o nadmuchanie balonów na przyjecie,takzeby wisialy pod sufitem,gdzie mozna cos takiego dostac?
-
W jaikch sklepach tego szukac,jestem z Torunia...?
-
mierzyłam ostatnio sukienke, z czegośsztucznego, bez podszewki (i dlatego jej nie kupiłam) czarną w takie poprzeczno skośne pasy.
sukienka szalenie wyszczuplała ale jak na wykonanie to nie była warta swoich 750 zł.
Szukam czegoś takiego ale nie mogę nigdzie znaleźć. Sklep w którym mierzylam tę sukienke to też taki no name wiec nie wiem, gdzie mogę takiej sukienki jeszcze poszukac.
Te pasy zwężały sie i tworzyły takie trójkąty.
I chyba źle zrobiłam, że nie kupiłam bo dobrze się czułam.
...
-
żeby nie było za prosto to powiem ze to miałoby być dla pani w ok 60-tki
znajdę coś ?
przychodzi coś Wam na mysl ?
(sephora jakoś odpada)
-
w jakich sklepach można pooglądać te plecaki "na żywo"?
-
Witam, drogie mamy gdzie kupujecie tenisówki nike sensory? na allegro tylko białe:( w ogóle ktos moze wie jakie w tym sezonie będą kolory tych bucików? moze ten biały to jakas nowość i tylko takie beda?pozdrawiam serdecznie
-
Gdzie teraz kupię najtaniej, damskie 39?
-
Chodzi mi o celofan bez nadruków, zwykły przeźroczysty. Niestety w kwiaciarni liczą sobie 6 zł za 1 arkusz celofanu, a to stanowczo za drogo, bo potrzebuję tego trochę.
-
Byłam w H&M, KappAhl, Cubusie, itp - i nic. Szukam bluzy dresowej dla dziecka (rozm. 104), najlepiej rozpinanej, ale kaptura. Bluzy, kurtki, wszystko dosłownie ma kaptury. Niedługo majtki z kapturami będa robić...
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
-
Może wiecie gdzie można kupić fajne i niedrogie spódniczki ciążowe? Potrzebuję w rozmiarze 34 albo 36, nie worki, coś w czym wyglada się normalnie. Albo krótsze przed kolana, albo długie do kostek. Przeglądam all. ale tamte wydają mi się takie okropnie sztuczne i rynkowe, z doszytym kawałkiem dzianiny jako pseudo-pas.
Mam problem, bo jestem szczupła i w typowych ciążówkach wyglądam jak w worku :(
A może ktoś ma do sprzedania ciuszki ciążowe w rozm 36? Poproszę info na gazetowy.
-
Potrzebuję kupić jakieś tańsze kolczyki w prezencie. Takie na co dzień dla dziewczynek 6 i 9l. Uwielbiają kolczyki, a to ma być dodatek do prezentu. Myślałam nawet żeby im kupić po 2 pary, albo jakieś komplety. Gdzie można kupić jakąś fajną biżuterię w Krakowie?