Gazeta.pl   Forum   eDziecko   Ciąża i poród   Szpitale   gdzie

gdzie

(659 wyników)
  • Dziewczyny, gdzie zrobię w Warszawie to badanie? Mam skierowanie, wiem ze robi to Roszkowski, ale gdzie? Ktos wie, w jakie dni tygodnia? jakis nr telefonu? ktos mial to juz? Mój lekarz bardziej mnie kierowal do innego miasta niz lokalnie. Material wiezie sie do CZD lub na Sobieskiego? Ile czeka się na wyniki? ja ciągle sie waham, bo to badanie jakoś wydaje mi się groźniejsze/bolesniejsze/ bardziej ryzykowne niz amnio.. Pzoa tym muszę ewentualnie na błysk sie decydowac, bo mi odpowiednie ...
  • Witam, Dopiero zaczynam moją ciążę i chciałabym zapisać się gdzieś do tego programu, ale do sensownego lekarza i na sensowne USG. Kiedyś już byłam w przychodni rejonowej i mam kiepskie doświadcenia z lekarzami i jakością sprzętu. Może polecicie jakiś szpital, który realizuje ten program? Myślałam o św. Zofii, Karowej i Madalińskiego. A może jednak jakaś sensowna przychodnia? W sumie czemu mam za wszystko płacić prywatnie? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie.
  • gdzie USG

(10)
    mam dylemat- jestem w 11 tc, to moja druga ciaza, pierwsza byla pelna atrakcji- w 13 tc bowiem lekarz (zreszta bardzo dobry) podczas badania usg stwierdzil, ze moj synek ma powiekszona przeziernosc karkowa, przez to musialam miec robiona amniopunkcie i przezylam 2 miesiace potwornego stresu po tym badaniu usg poszlam na wszelki wypadek do dr. Makowskiego, ktory nie stwierdzil zadnego poszerzenia, ale moja niepewnosc pozostala no i stad ta amniopunkcja oczywiscie syn urodzil sie zdrowy, rosn...
  • Witajcie! Mieszkam w Poznaniu, mam za sobą trudny i długi, ale ostatecznie udany poród na Polnej. Teraz jestem w drugiej ciąży i w 7 miesiącu przeprowadzam się do Łodzi. Wyszukiwarka na stronie Rodzić Po Ludzku nie jest w stanie podać nawet szpitala, gdzie można rodzić z partnerem albo mieć jednoosobową salę. Może wiecie - gdzie można po ludzku w Łodzi?!?!?! Będę bardzo wdzięczna za informacje! Pozdrawiam, Greta
  • Czy możecie mi polecić lekarza w Warszawie, najchętniej Bielany, Żoliborz, Sródmieście, Bemowo, który robi krótkie USG na każdej wizycie? Chcę po prostu mieć podgląd na maluszka z uwagi na wcześniejsze problemy z ciążą.
  • Witajcie 3 lata temu rodziłam na Inflanckiej i pomimo małego dziecka (2400 g) standardowo nacięto mi krocze. Czy któraś z Was rodziła w Warszawie i obyło się bez? Dodatkowo musiałam rodzić w pozycji leżącej(rodziłam na ogólnej bo nie było miejsc w indywidualnych salach). Czy któraś z Was mogła zadecydować w jakiej pozycji rodzi ? Proszę Was o świeże info.Interesują mnie doświadczenia osób,które nie miały wykupionej dodatkowej opieki położnej.
  • Cześć dziewczyny, Do terminu mam jeszcze mnóstwo czasu ale już się zastanawiam nad wyborem szpitala. Czytałam że na Inflanckiej znieczulają bezpłatnie. Gdzieś jeszcze?
  • Bardzo proszę o info, gdzie mogę w sensownej cenie (max. do 30zł) wykonać to badanie? (bo póki co znalazłam za 42-50zł, więc jak mam je kilka razy powtarzać, to już drogo wyjdzie:/). Polećcie mi proszę jakieś laboratorium, będę wdzięczna.
  • Zastanawiam się w którym poznańskim szpitalu urodzić dziecko. Termin mam na lipiec, więc muszę powoli się decydować. Moja lekarka prowadząca jest z Polnej. Na chwilę obecną rozważam poród na Polnej albo w Raszei. Co polecacie?
  • Witam Słuchajcie, jestem 3 dni po terminie, dotychczas na KTG jezdziłam na Bielański. W związku ze splotem okolicznosci (mój gin na urlopie) nie miałam robionego USG od 36tc - ponad miesiąc temu (badania szyjki również - wcześniej pessar, potem rozminęłam się z ginem), a chciałabym wiedzieć na czym stoję. NIe wiem nawet ile orientacyjnie wazy dziecko - ostatnie dane z 36tc. Chciałabym podjechać dziś na KTG do jakiegoś innego szpitala, gdzie może ktoś zechciałby ulec moim prośbom i zrobić mi ...
  • Będę miała cc w Krakowie. Który szpital polecacie? Nie zależy mi na super wystroju szpitala itp. tylko na fachowej opiece i w miarę szybkim powrocie do zdrowia po.
  • Jestem w 26tc. Zastanawiam się nad szpitalem w którym mam rodzić. Waham się pomiędzy Raszei i Lutycką. Dużo pozytywnych opinii słyszałam o jednym i drugim szpitalu, jednak więcej o uszy mi się obiło Raszei. Chciałabym również z partnerem po porodzie mieć pokój razem, na Lutyckiej wiem że jest taka możliwość, a na Raszei? Jeżeli tak to ile ta przyjemność kosztuje? Jest może ktoś kto rodził niedawno w którymś z tych szpitali? Jeżeli tak to prosze napisać czy były Panie zadowolone czy nie. Czy p...
  • moj gin pracuje w szpitalu w wolominie, ale tam nie ma zzo... i jeszcze nie jestem do konca zdecydowana czy chce tam rodzic.. dlatego chcialam miec jeszcze jakis "alternatywny" szpital, najlepiej warszawski.. moze polecicie pierworodce gdzie się moze wybrac ?
  • Dziewczyny gdzie w Warszawie najlepiej zrobić u kompetentnego lekarza 4D? - no i aby sprzęt miał super - nowy a nie taki z przed wielu lat - znacie jakieś namiary? jeśli tak to możecie się podzielić i podać cenę takiego badania?będę wdzięczna...
  • Dziewczyny podpowiedcie mi proszę. Moja siostra musi kupić pessar i nie wie gdzie można go w Warszawie dostać.
  • Witam, właśnie skończyłam 38 tc i właściwie nastawiałam się na Karową, gdyż mam cukrzycę ciążową, jednak z tego co się zorientowałam to oni bardzo naciskają do końca na poród sn, a poza tym na dzisiejszym ktg lekarz poradził mi żebym szukała innego szpitala, gdyż ciężko się do nich dostać. Lekarka prowadząca moją ciążę nie pracuje w tym szpitalu, ani żadnym innym. Moje pierwsze dziecko 6 lat temu po bardzo długim porodzie urodziło się przez cc, z powodu braku postępu w II fazie ...
  • Witajcie, wlasnie dzis na usg genetycznym dowiedzialam sie, ze czeka mnie amniopunkcja. okropnie sie boje i przeraza mnie jeszcze to pozniejsze czekanie na wynik. w ogole jestem przerazona - zreszta pewnie jak kazda mama, ktora otrzymuje taka wiadomosc. czy moze wiecie gdzie w Warszawie najkrocej czeka sie na wynik? czytalam gdzies, ze 8 tyg! rany! przeciez to cala wiecznosc!!!
  • witam mam pytanie, który szpital polecacie w Warszawie? i dlaczego tzn jest znieczulenie refundowane? poród rodzinny? dobra opieka noworodków.....pierwsze dziecko rodziłam w Międzylesiu ale teraz chciałabym urodzic w innym szpitalu, poniewaz nie jestem zbytnio zadowolona z opieki noworodków w tym szpitalu no i generalnie cały osprzęt w tym szpitalu....i łazienki poprostu wołają o pomstę...... pozdrawiam poradzcie
  • czy możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę u którego robiłyscie to usg, no i podać cenę ?
  • jestem w 24 ty. ciazy i mam dylemat, gdzie rodzic zapisana jestem co prawda do przychodni przy szpitalu sw. zofii, ale mam tez mozliwosc korzystania z pakietu medicover, dzieki czemu tez kilka innych szpitali wchodzi z gre ale nie moge sie zdecydowac to moja pierwsza ciaza, ale ja jestem paranoiczka i histeryczka :) naczytalam sie i nasluchalam tyle roznych historii, ze umieram ze strachu, co to bedzie :) wiec przede wszystkim chcialabym rodzic w szpitalu, gdzie w razie czego bedzie k...
« poprzednie 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Bądź u siebie

Zaproś znajomych, piszcie razem

Załóż forum prywatne

Serwis eDziecko poleca