-
Witam! Wybieramy się w tym roku z 6 letnią córeczką do Rowów, po raz pierwszy. Może ktoś zna tą miejscowość, np. jakie są atrakcje dla dzieci, gdzie można zjeść, co zobaczyć. Z góry dziękuję za każdą informację.
-
Najlepiej w centralnej Polsce, chciałam wybrać się w weekend z 6-letnim synkiem? Ewentualnie, który basen w W-wie, Łodzi, Toruniu? A może mazury? Proszę o wszelkie propozycje, żeby urozmaicić mu weekend ;)
-
Jak w temacie
szukam fajnej/ciekawej pod kątem dzieci 7 i 4 lat kwatery/ośrodka wczasowego w ZAkopanym bądź okolicach
bardzo proszę o namiary
pozdrawiam
d
-
witam!
interesuja mnie miejscowosci w odleglosci do 200km od sosnowca w woj slaskim,miescina ma byc nie zbyt jak sie to mowi dziurowata qiec nie zabita dechami wies i nie wielkie miasto cos sredniego w miare spokojnego ale nie za spokojnego ;).
wyzywienie chcialabym we wlasnym zakresie wiec interesuje mnie tylko chata z jakims fajnym pokojem z wlasna lazienka i tv no dostep do netu to juz by byl wypas.
dobrze by bylo zeby pokoje nie byly malenkie bo taka 3 lata musi miec przestrzen jesli...
-
Witam.
Gdzie pojechać na rodzinny urlop w zimę?
Witam, jak w temacie. Gdzie się wybrać na rodzinny urlop z ośmioletnimi czworaczkami?
Niestety nie jeździmy na nartach i nikt z naszej rodziny nie za bardzo wykazuje tym sportem zainteresowanie, szukamy jakiegoś ciekawego miejsca w Polsce lub za granicą gdzie można było by ciekawie spędzić czas, było by miło aby obiekt do którego mielibyśmy pojechać organizowałby jakoś czas dla dzieci
Pozdrawiam
-
Nie samymi wakacjami człowiek żyje. Są jeszcze weekendy :) Z resztą jako, że wakacje spędzamy również raczej w Polsce chciałabym zapytać, czy możecie polecić jakieś miejsca gdzie warto wybrać się z dzieciakami. Nie chodzi mi o noclegi - tutaj zawsze można coś wykombinować. Chodzi mi raczej po wskazanie jakiś atrakcji, które warto odwiedzić z pociechami.
Osobiście najcenniejsze będą dla mnie wskazówki, które pozwolą nam miło i ciekawie spędzić czas kiedy pogoda nie będzie dopisywać.
Mo...
-
myslałam o Karwii...Ewentualnie Łeba.
co polecacie???
-
Szukam wlasnie jakiejs fajne miejscowki na wakacje 2012 - nad morzem oczywiscie i pomyslalam ze napisze to i owo o Rowach. Bylismy w zeszlym roku (2+2).
Rowy sa naprawde super! Mam teraz problem ze znalezieniem innej fajnej miesciny na wakacje bo wszystko porownuje do Rowow. No a chcialabym zobaczyc takze inne miejsca...
Z Rowow blisko jest do Łeby (ruchome wydmy), Ustki. Tam - w razie niepogody - duzo atrakcji. Same Rowy bardzo urokliwe, zadnych ulic i obdrapanych waskich chodnikow, wszedz...
-
Wiem, ze moze nie jest to najlepszy czas, ale polećcie mi jakieś miejsca na wyjazd z 4 latkiem. (Oczywiscie nie teraz tylko latem). Moze macie sprawdzone miejsca?
-
najlepiej blisko morza, aby było czysto, łazienka w pokoju, nie było wilgoci. No i fajnie by było aby był plac zabaw. Znacie fajne miejsce? a co mozecie powiedziec o plazy i samej miejscowosci? gdzie mozna coś zjeśc aby mi sie dzieci(małe) niezatruły??? mam nadzieje ze mi pomozecie, bo nie wiem juz gdzie jechać nad ten nasz bałtyk
-
Planuję urlop w styczniu i padło na Murzasichle- poszukuję kwatery w miarę blisko wyciągów (mąż jeździ na nartach) ale w takim miejscu aby też prawie trzylatka powozić na sankach- możecie mi coś polecić? Z tego co udało mi się na razie ustalić to to, że są 2 główne ulice- Sądelska i Budzowa- ta druga chyba spokojniejsza, ale czy są blisko wyciągi (500 m. to sporo za dużo), teren żeby dzieciak się bezpiecznie wyszalał na śniegu?
Będę wdzięczna za wszystkie opinie zarówno co do lokalizacji ja...
-
Chcielibyśmy (ja, mąż + dwojka małych dzieci) pojechać w sierpniu w
okolice Jastrzębiej Góry. Zastanawiamy się nad Karwią i Ostrowem.
Czy możecie polecić jakiś pensjonat? Czy w tych miejscowościach są
jakiekolwiek atrkacje dla maluchów typu place zabaw? Będę wdzięczna
za informacje.
-
Witam
Szukam sprawdzonego noclegu w niechorzu lub grzybowie. blisko plazy, czysto, łazienki w pokoju z ciepłą wodą, fajnie by było gdyby w budynku lub gdzieś blisko mozna było wykupić sobie obiady. Moze znacie jakąś fajną i dobrą jadłodajnie???? Podpowiedzcie gdzie szukac noclegu, moze jakiś dom wczasowy albo pensjonat?
Nigdy nie byłąm w tych miejscowościach, jaka tam jest plaza? duza, szeroka i czysta???bede wdzieczna za pomoc, tymbardziej ze jade z dwójką małych dzieci i nie chce trafić w...
-
Rozważamy wyjazd na Chorwację w drugiej połowie sierpnia z 3 dzieci (najmłodsze ma 1 rok). Jedna z forumek zainspirowała nas okolicami Starigrad Paklenica. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i informacje dotyczące wyjazdu do Chorwacji które spełnia następujące warunki:
- odległość maks 12 godzin jazdy samochodem licząc z południa Polski
- nie wyspa
- mieszkanie/ pokój z dostępem do kuchni
- cena maks. 50 euro za dobę (ale gdyby było taniej byłoby super bo moglibyśmy być dłużej)
-
jestem mamą prawie dwuletniej córeczki i 6 letniego chłopaka w tym roku dzieci dużo chorują zastanawiam się gdzie pojechać aby trochę je wzmocnić, rok temu byliśmy nad morzem w tym roku myślałam o agroturystyce gdzieś w górach. Moje dzieci to niejadki więc może taka "agroturystyczna " dieta pozwoli nabrać im krzepkości? Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsca, kwatery, doświadczenia to podzielcie się proszę.
-
Witam,
Mąż wybiera się na wakacje sam z naszą córką, szukamy dla nich hotelu:
- w wersji ALL
- z dużym, ciekawym placem zabaw,
- brodzikiem z atrakcjami,
- bezpośrednio przy piaszczystej plaży
- z dobrym jedzeniem,
- animacje mile widziane, ale nie konieczne,
- leżaki i parasole w cenie,
- wylot z Katowic lub Krakowa
- na przełomie lipca i sierpnia,
- Egipt i Tunezja odpadają
Chodzi o to żeby dziecko (niejadek) nie miało okazji zatęsknić za mamą, a tata też trochę odpoczął....
-
kochane kobitki moze mio cos polecic sprawdzonego przez was gdzie mogłabym sie wybrac cała rodzinka z 1 miesieczna niunia,moze byc morze,badz jakies jezioro.moze macie sprtawdzone miejsce ktore sa godne polecenia zeby sie wybrac z tak małym dziekiem,wiecie chodzi mi o dosyc dobre warunki itd...... jesli moge liczyc na wasza pomoc to bardzo dziekuje.
-
Witam ,pogoda słatała nam figla -od jutra mamy zarezerwowana kwatere nad morzem w Jastarni i zamiast sie pakować siedzimy i próbujemy wymyslić plan awaryjny .Zaliczke wpłaciliśmy ,ale pogoda obrzydliwa jedziemy z 2 dzieci ,kolejny raz do tej samej msc.takze caly Hel i okolice juz objechaliśmy,w planach było błogie lenistwo ,ale ;
-pogoda obrzydliwa nie sprzyjajaca leniuchowaniu(prognozy do niedzieli deszcze)
-zwiedziliśmy juz wszystko i nie bedziemy mieli co robić -głownie dzieci
Pal lich...
-
moze ktos poleciic jakies fajne miejsce na wakacje w polsce lub w jakims cieplym kraju; z dzieckiem, ktore w czerwcu bedzie mialo 8mies. prosze o rady i propozycje. nie mamy pojecia gdzie pojechac/poleciec z tak malym dzieckiem. Pozdrawiam
-
Chcielibyśmy gdzieś wyskoczyć na kilka dni w maju,musi być niedaleko,w grę wchodzi lubuskie,mazowieckie,podlaskie,najlepiej niedroga agroturystyka,żeby można było pojeździć rowerem,macie może jakieś pomysły? gdzie szukać?