-
Witam,
gdzie można najtaniej zrobić USG bioderek w Krakowie lub okolicy?
W Diagnozie (ul zaczarowane Kolo) u doktor Cyryl kosztuje 70zł.
W ramach programu Zdrowy Krakow limit badań na ten rok sie wyczerpał!
Skandalem jest, że cholernmy NFZ nie refunduje tego badania...A kasy ściągają z pensji jak lodu...I płać człowieku podwójnie...
-
witam, mam pytanko do rodziców którzy organizują urodziny swoim przedszkolakom. proszę podpowiedzcie gdzie to zrobić?
byłam w smykolandzie na kozłowku, jest w miarę fajnie, ale ten zaduch i brak okien mnie trochę zaniepokoił.
jesteśmy z prokocimia więc szukam miejsca na podgórzu.
dziękuję za wszystkie podpowiedzi i dobre rady:)
aha osób bedzie około 10.
-
Gdzie w Krakowie lub okolicach kupię artykuły do dekoracji tortów? Mam na mysli lukry plastyczne, marcepany, wykrawaczki i formy? Na internet nie mam już czasu...
-
witam, mam pytanko do rodziców którzy organizują urodziny swoim przedszkolakom. proszę podpowiedzcie gdzie to zrobić?
byłam w smykolandzie na kozłowku, jest w miarę fajnie, ale ten zaduch i brak okien mnie trochę zaniepokoił.
jesteśmy z prokocimia więc szukam miejsca na podgórzu.
dziękuję za wszystkie podpowiedzi i dobre rady:)
aha osób bedzie około 10.
-
na Allegro pełno, ale będzie to nasz pierwszy tornister, więc chciałabym dziecku przymierzyć
pomóżcie...
-
i inne przyjazne mamie - żeby można było wjechać z wózkiem, z przewijakiem w łazience i z personelem, który nie pogoni karmiącej. Macie jakieś ulubione knajpy, kawiarnie itp w rejonie Ruczaju, Dębnik, Kazimierza, Rynku?
-
Gdzie leczycie ortodontycznie swoje dzieci? ile kosztuje obecnie założenie 1 łuku aparatu stałego? polećcie proszę gabinet, gdzie jest w miarę niedrogo, a skutecznie:-)
-
Potrzebna recepta. Ale u nas terminy na czerwiec! Gdzie znajdę krótkie terminy do ginekologa?
-
Gdzie można wybrać się z 2 latkiem w tym okresie i zimowym, aby dziecko spędziło moło czas a było w przyzwoitej cenie.
Ja sama mogę polecić np. w Krakowie w M1, Krainie Zabaw we wtorki i czwartki od 10 do 12 można z dzeićmi poniżej 3 roku przyjść i się pobawić a nie kosztuje to nic.
Myślałam o różnych zajęciach dla maluszków ale za 45min płaci się ok 30 zł. Trochę drogo.
Proszę piszcie jak to u Was wygląda i co możecie polecić na chłodne deszczowe dni.
-
jak w temacie
-
Wiecie może gdzie organizowane są imprezy dla dzieci na halloween w Krakowie? Dzieci w wieku 5-7 lat. Szukałam w necie i nic nie ma, z rozpaczy chyba sama coś zorganizuje.
-
bondolino, manduca, ono, tuli??/ potrzebuje przymierzyc, pomózcie...
-
szukam i szukam i chyba oślepłam, bo na stronie NFZ żadnej takowej listy znaleźć nie mogę...
wiadomo, że w szpitalach
kiedyś był jeszcze Scanmed
w tym roku Medicina, ale na przyszły nie mają kontraktu
skąd wziąć aktualny spis?
i poszukuję dobrego laryngologa dziecięcego i na NFZ i prywatnie
wszystko się pozmieniało, odkąd ostatnio mieliśmy akcję "migdałki"...
pomóżcie
-
Gdzie w Krakowie można tanio kupić szczepionki PREVENAR (przeciw
pneumokokom), ROTARIX (przeciw rotawirusom)czy INFANRIX IPV+HIB
(szczepionka skojarzona 5w1)???
Na forum znalazłam zarchiwizowane posty w tym temacie, więc pewnie
trochę się zmieniło na dzień dzisiejszy.
Najtańsza apteka, kórą udało mi się dzisiaj znaleźć, to apteka w
Pasażu Ruczaj na Raciborskiej:
prevenar -275zł, rotarix -295zł, infanrix ipv+hib -110zł.
Można gdzieś kupić taniej??? Z góry dziękuję za podpowiedź:)!
-
Takie nieco inne, z ciekawymi urządzeniami. Byłam w Wieliczce na nowym placu zabaw koło basenu i jest fajny, ale może w Krakowie też coś takiegi znajdę? W
Parku Jordana byłam.
-
Córka po wakacjach idzie do pierwszej klasy,rozglądam się więc za odpowiednim plecakiem.Niestety wybór, póki co jest dość marny.Podpowiedzcie gdzie kupić dobry tornister/plecak.Zależy mi na przymierzeniu kilku modeli w realu,żeby odpowiednio dobrać model do sylwetki.Córka jest dość wysoka i szczuplutka.
-
Czy ktos zna ciekawą restaurację lub hotel z restauracją w Krakowie,
gdzie możnaby zrobić przyjęcie komunijne dla max. 20 osób?
-
Gdzie mozna jechac na jednodniowa wycieczke z 2 i 5 latka,chcialam
gdzies najdalej 50 km od Krakowa,Ojcow zaliczylam,jaskinie
nietoperzowa,dolinke bedkowska tez,dinozaurland,chcialabym zeby
dzieciaczkom sie nie nudzilo,fajne miejsce do spacerkow przy okazji
cos zobaczyc...:)
-
Chodzi mi o wypożyczalnię gdzie będzie duży wybór i raczej czegoś bardziej
rozsądnego niż to co proponuje Anikino. Będę wdzięczna za informacje.
-
Szukam jakiegos miejsca gdzie 2,5 letnie dziecko moze sie pobawic na
przyklad 2,3 godzinki do poludnia.
Przy tej potwornej pogodzie brakuje mi pomyslow a i dziecku zaczyna
sie nudzic w domu.
Mysle o takim miejscu gdzie mama moglaby byc w poblizu.
Mozecie mi polecic jakis adres?