-
mój synek niedługo skończy 6 lat, chciałabym mu zorganizować przyjęcie,
najlepiej na jakimś placu zabaw, tak dla ok 10-15 dzieci.
Macie jakieś sprawdzone miejsca na takie okazje?
piszcie proszę
-
Żeby było czysto, profesjonalnie i cena normalna.
-
Czy któraś z Mam małych alergików może polecić mi miejsce w Warszawie gdzie można przebadać 2-latke metoda immunofluorescencyjną ?Gdzie nie dzownie tam metoda paskowa, póki co znalazłam tylko lab na Kartezjusza gdzie prawdopodobnie badają tą metodą, której szukam,ale pewności nie mam bo pani kreciła coś przez telefon:)
-
można się zaszczepić?
Dziewczyny czy któraś się orientuje?
Zbadałam przeciwciała i nie mam a planuje ciąże, obdzwoniłam okoliczne przychodnie i patrzą na mnie jak na wariata...Po 1 nie ma niczego poza szczepionka skojarzona /odra, różyczka, świnka/ a po 2 twierdza że nawet ta potrójna to dawka dla dziecka i nie mam co się doszczepiać.
No kurka wodna, gdzie szukać porady/pomocy?
-
Dzwoniłam już do kilku przychodni, m.in na Niekłańską, wszędzie odsyłają mnie z kwitkiem. Mały (cztery lata) ma już dwa skierowania, MUSI pójść,prywatnie mnie nie stać, poza tym najprawdopodobniej potrzebna będzie rehabilitacja. Może ktoś z Was wie,gdzie "dopaść" ortopedę??
-
Czy ktos wie moze gdzie oprócz Medincusa i Kajetan można zrobić Inhalacje AMSA?
Czy ktoś robił może i ma jakieś doświadczenia? Będę ogromnie wdzięczna za informacje.
-
Dzwonię po aptekach i na razie pudła same. Czy może któraś pań realizowała ostatnio receptę z powodzeniem?
-
gdzie moga jechac dzieci z 1 kl na calodniową wycieczkę w okolicach warszawy, oprócz Mostówki i pepelandu, bo tam juz byli.
szukam propozycji na koniec wrzesnia
pzdr M
-
wybieram się na konferencje do Wawy i chciałabym fajnie spędzić wieczór...mam plan zabrać moich znajomych do jakiejś fajnej knajpki... zależy mi na niebanalnym miejscu, niezłej atmosferze... itd. ;) możecie coś polecić?
wyszperałam dwie ciekawe miejscówki:
www.stolikarnia.pl/places/9978
i www.stolikarnia.pl/places/9977
znacie? którą byście wybrali?
-
szukam fajnego basenu z ciepłą wodą, w rankingu za najlepszy uważana jest warszawianka - ale nie ma na ich stornie słowa o temp. wody.
-
Witam,
bardzo proszę o informację, gdzie można zrobić USG na NFZ.
Chodzi o niemowlaka - badanie nerek oraz przezciemiączkowe.
Obdzwoniłam wiele miejsc i wszędzie robią tylko prywatnie.
W rejestracji pytają w jakim dziecko jest wieku i jak mówię,
że sześć tygodni to otrzymuję informację, że tylko prywatnie.
Mam wrażenie, że to naciąganie, bo jakby było starsze dziecko
to na NFZ już można.
Może ktoś wie, gdzie mogę zrobić na NFZ?
-
Szukam miejsca na urodziny może być jakiś klubik dsala zabaw jest jedno ograniczenie koszt 300-350 zł dzieci ok 15 da radę gdzieś zorganizować ? Może przypadkiem coś wiecie????
5 urodziny córci :)
-
Gdzie chodzicie na lody?
Marzy mi się cukiernia/kawiarnia/lodziarnia nie tylko z dobrymi lodami, niekoniecznie najdroższymi.
Ale taka z ogródkiem, w zieleni, z szemrzącą wodą, słowem z klimatem relaksu, odpoczynku.
Znacie takie?
-
Witajcie,
Chciałabym mojego pięciolatka zabrać na badanie do okulisty i ortopedy. Chodzi o badania profilaktyczne. Gdzie w Warszawie państwowo warto się zapisać? W naszej przychodni nie ma tych specjalistów i nie dano mi żadnych wskazówek.
Z góry dzieĸuję za radę!
Pozdrawiam.
-
...podawanej przez kilka kolejnych dni, zbadają wzrok mojego siedmiolatka? Chodzi mi o taki gabinet, w którym lekarz zakropi dziecku oczy innym środkiem, podanym bezpośrednio przed badaniem?
-
Jak w temacie. Gdzie w Wawie można znaleźć normalny Kościół z normalnym księdzem który np nie wymaga ślubu kościelnego jako niezbędnego czynnika do udzielenia chrztu i nie pobiera opłaty w wysokości co łaska czyli 500zł.
-
Da radę urządzić gdzieś urodziny za taką kwotę czy wszędzie powyżej 300 zł ?
Proszę poradźcie :))
-
Chciałabym zakupić kosmetyki dostepne w salonach fryzjerskich tylko
taniej, gdzie znajdę coś w dobrej cenie?
-
Hej,
czy znacie parafię w Warszawie gdzie można ochrzcić malucha w sobote np: ok 12, 13?
-
witam.
jak w temacie, szukam miejsc gdzie można pójść z prawie 6 mc Maleństwem np. jakiś klub mam lub malucha ale nie koniecznie miejsca gdzie za przyjście trzeba płacić. Chyba że jest tu jakaś mama z Wilanowa która od czasu do czasu chciała by się spotkać na pogaduchy?