Gazeta.pl   Forum   Kobieta   Ślub i wesele   Ślub i wesele   gdzie

gdzie

(1324 wyniki)
  • Od ilości stron w internecie mam totalny mętlik w głowie. Proszę napiszcie dziewczyny gdzie zamawiałyście zaproszenia. Szczerze nie chce mi się szperać w necie, trochę chciałabym iść na skróty ;)
  • Marzy mi się dziewczęca fryzura. Coś w ten deseń może: [img]http://www.planowaniewesela.pl/jpg/fryzury_slubne/10_elegancka_fryzura_weselna.jpg[/img] i [img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQpv-3uJAi79B62wa-fK40ZFx7uOMW9y1niIIp2ZRF4A6vQL4Qwvg&t=1[/img] ale dowiedziałam się że mam za krótkie włosy i zaproponowano mi tylko taką rzecz: [img]https://lh5.googleusercontent.com/--ODaIRf0HNc/TfHRfpm9_eI/AAAAAAAAB1Q/ZR1Y2HtHZ1o/2011_0518wszystko20001-1.JPG[/img] i już skrytykowana zost...
  • podrzućcie proszę jakieś ciekawe i oryginalne miejsca gdzie młoda para może zrobić sobie sesję ślubną (najlepiej w pomieszczeniach)
  • Zaglądam na to forum od ponad dwóch lat i to, co widzę teraz jest naprawdę straszne... Kiedyś Adminki pilnowały, żeby reklamy były wątku reklamowym, a teraz co chwilę pojawiają się tematy reklamowe, albo posty reklamowe w wątkach. Gdzie się podziała jakakolwiek moderacja? Za chwilę będzie tu jak na regionalnych forach ślubnych, gdzie w zasadzie każdy temat to reklama...
  • hej! Gdzie kupię biały woal. zakupiłam dwa kawałki na allegro ale on jest nie taki jaki sobie wymarzyłam. jest taki sztuczny, jakby plastikowy i bardzo cienki. chciałabym taki robiony jak by z nitki- żesz nie wiem jak to wytłumaczyć. i szukam jeszcze białej satynowej gumki szerokości 1,5-2 cm.. ktokolwiek widział.... będę wdzięczna o namiary w Warszawie i okolicach:) --
  • Witam. Szukam wódki na wesele w Okolicach Lubina, Legnicy. Jakieś hurtownie gdzie można byłoby kupić taniej. Myślimy nad Żubrówką białą 0,5l. Może ktoś się orientuje. czekam z niecierpliwością na odpowiedzi.
  • hej, znalazłam w Carmen model Saphire: kosztuje 2tys. bardzo podobna znalazłam w Salonie Bakandi, Herm's Bixi - ale nigdzie jej na necie nie moge znaleźć.. help!! tam kosztuje 1590zł
  • Bezskutecznie próbuję sprzedać suknię ślubną na allegro - mimo atrakcyjnej ceny małe zainteresowanie:( Mimo, że suknia w stanie prawie idealnym, ładna rybka (model White One 427) - to chyba skończy w takim razie w komisie. Znacie jakiś komis w W-wie, gdzie mogłabym ją sprzedać?
  • Slub już 30 lipca i musimiy się bardzo spieszyć z zaproszeniami. W związku z tym chcemy zamówić gotowe z personalizacją. Gdzie w Krakowie można dostać ładne (czyt. nie kiczowate typu gołąbki, obrączki i serduszka ;) )zaproszenia w przystępnej cenie i z szybkim termin realizacji, hmm... do tygodnia?
  • jestem w dość kłopotliwej sytuacji. Planuje (ale dopiero tak wstępnie) wesele ale nawet nie wiem w jakiej części Polski. Otóż - ja pochodzę z podkarpacia, mój N z podlasia a oboje mieszkamy w warszawie. są 2 opcje - albo warszawa albo podkarpacie. tradycja mówi że u pani mlodej, czyli podkarpacie, do tego jest taniej jak w wawie ale rodzina N ma do przejechania całą Polske, i oczywiście znajomi z warszawy mają kawał drogi W warszawie - rodzina N ma bliżej, my mamy bliżej żeby ...
  • Organizujemy z narzeczonym małe przyjęcie poślubne w restauracji, ale tortem i "słodkim bufetem" musimy się zająć sami. Czy możecie polecić jakieś sprawdzone cukiernie w Warszawie? Z góry dziękuję :)
  • Jako ,że znaczna część rodzin jest przyjezdna chciałabym zrobić poprawiny, ponownie wbrew całej reszcie rodziny :) Pomysł wisi jeszcze w powietrzu ponieważ nasz Pan Manager oznajmił nam ostatnio ( o czym wcześniej nie wspominał ) ,że za poprawiny będziemy musieli dopłacać 60 zł/os. Z tego co się orientuję na poprawinach podaje się to co zostało z poprzedniego dnia. Nie dokupuje się chyba nowych dań? Jak to jest u Was? p.s a na końcu Pan stwierdził ,że poprawiny w ogóle już nie ...
  • Potrzebuję wydrukować zaproszenia ślubne (około 250 sztuk) wg mojego projektu – żadne z tych ze sklepów nie przypadło mi do gustu. Nie wiecie gdzie to mogę tanio zrobić?
  • mam szaro-srebrną sukienkę, gdzie kupie do niej welon-help, wszędzie są białe lub ecru...
  • Pytanie głównie do doświadczonych we własnoręcznym robieniu zaproszeń forumek z Warszawy? Gdzie kupowałyście papier na zaproszenia? Z mojego wstępnego rekonesansu wynika, że powinien mieć ok. 300g. Byłam w sklepach dla plastyków na Mazowieckiej i trochę rozczarował mnie niewielki asortyment w tej kwestii. Namierzyłam jedynie beżowy, tłoczony bloczek, ale bez lekkiego połysku, na którym mi zależało :-( Podzielicie się swoimi doświadczeniami w poszukiwaniach materiałów na zaproszenia...
  • Po sobotnim poszukiwaniu butów do ślubu, cały czas dręczy mnie jedna myśl - gdzie ta elegancja? Zdaje sobie sprawę, że o gustach się nie dyskutuje i rozumiem, że niektóre Panie chcą mieć buty ze świecidełkami czy kokardkami (ja akurat jestem temu przeciwna, bo jak sobie pomyśle, że wychodzi spod pięknej sukni but z kokardą lub kwiatkiem, to nasuwa mi się wizerunek butów klauna z pomponem, ale ok jest to sprawa gustu), jednakże zauważyłam, że...... - 40% fasonów ma odkryte palce (skoro aż ty...
  • Hej, powoli, powoli się przymierzam do ślubu myślę o pierwszych przygotowaniach. Nigdy nie byłam mocno "wkręcona" w ten temat, więc jestem zielona. Czy możecie mi poradzić w kwestii doboru sukni ślubnej. Gdzie uważacie, ze warto kupić suknie, jakiej marki itp. :)
  • Drogie PM. Co prawda ten temat poruszyłam u siebie ale słabo się ruszył a potrzebuje Was bardzo i szybko - próbuje tutaj:) Wklejam Wam mój wymarzony tort, nie wiem tylko gdzie można taki zrobić. Przejrzałam już milion stron i takich babeczkowych w żadnej cukierni nie widziałam ( jeszcze). Nie wiem do której cukierni w ogóle uderzyć, czy mam chodzić od drzwi do drzwi ze zdjęciem i pytać:)? Moze któraś z Was moze mi polecić jakąś cukiernię, najlepiej w trójmieście..... [img]http://fotof...
  • Czy możecie polecić jakieś stronki z fajnymi zaproszeniami ślubnymi. Ostatnio z all zamówiłam próbkę jendego i nie jestem zadowolona. A jak będę od każdego zamawiać próbki to zbankrutuję ;) Chciałabym coś prostego i eleganckiego, tak góra do 4-5zł. Widzę, że fajne są na jdstyle, no ale na zdjęciach wszystkie wyglądają lepiej niż w rzeczywistości;), więc może Wy coś polecicie już sprawdzonego. Jeśli nie można umieszczać tu linków to proszę o wysłanie danych na maila.
  • Dziewczyny, wiecie może gdzie w Wawie lub okolicach można zamówić zaproszenia ślubne wg. własnego wzoru? Wymyśliłam sobie wzór zaproszeń, ale nigdzie nie mogę podobnych znaleźć, a sama nie mam czasu zrobić:/ Namiary możecie podesłać na gazetowego:) Dziękuję.
« poprzednie 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Ostatnio odwiedzane wątki

POLECAMY:

Buty na szerokim obcasie

Modne buty na szerokim obcasie - przegląd

TRENDY: krótkie grzywki

Inspiracje z pokazu marki John Galliano!

Nowy pokaz Victoria Secret

Najnowszy pokaz VS - znów wielkie show!

Zaloguj się

Bądź u siebie

Zaproś znajomych, piszcie razem

Załóż forum prywatne