Forum   gorąco

gorąco

(27 wyników)
  • Witam. Już od jakiegoś czasu nie mogę wytrzymać z moimi "uderzeniami gorąca". Mam 35 lat i staje się to nie do zniesienia. W końcu się przeziębię, bo co chwilę otwieram okno (jak tylko koleżanki w pokoju nie ma). Policzki mnie palą (mimo, że nie mam wypieków). Zewnętrznie nie widać oznak gorąca, tylko tak jakby od środka to czuję i mam wtażenie "płonących policzków". Wszyscy poubierani, a ja na krótki rękawek siedzę, albo w leciutkiej bluzce (wszystkim na mój widok aż zimno się ...
  • witam To, że piszę na tym forum jest wynikiem braku pomysłu na zrobienie czegokolwiek innego. Żeby nie tracić Waszego cennego czasu: Problem rozpoczął się w lipcu 2010. Zachorowałem. Problem w tym, że niewiadomo na co. Objawy jakie miałem rok temu w lipcu to niesamowita potliwość, osłabienie jakiego nigdy wcześniej nie doświadczyłem i mimo 30 stopniowego upału zimne czoło i kark-jak lód. Zmęczenie było tak duże, że jako facet, który zawsze miał energii aż nadto nie miałem siły wyjść do sk...
  • Prosze poradzcie mi cos.jest to moj naprawde wielki problem i duzy dyskomfort..stale jest mi gorąco, nie raz juz pisałam o moim problemie, ale nie miałam za bardzo konkretnej odpwoedzi..kiedy ktos mi napisał ze powinnam wybtrac sie do lekarza specjalisty flebologa, ale niestety nie mogę nikogo takiego znależc:( Sprawa wyadaje sie moze smieszan, bo wiekszosc osób ma odwrotny problem ,i nikt mnie nie rozmuie, nigdzie tez nie moge znależc kogos kto moze mi pomóc..byłam juz u paru lekarzy,...
  • od jakiegos czasu ciagle mi ciepło,a należalam do ludzi ktorym wiecznie zimno, poci mi sie cera, przetłuszczają włosy. Zrobilam badanie na prolaktyne i po obciązeniu wyszła zawyzona, czy powodem mojej potliwosci moze byc podwyższona PRL?
  • Gorąco!!!

    (14)
    jedni Lekarze mnie odsyłają, innni mowia ze nie spotkali sie z taka dolegliwosci, inni sie podsmiewuja a mi nie chce sie zyc...Jest mi prawie ciagle goraco, szczegolnie w stopy i dłonie, choc w rece i nogi takze..tak jakbym wylała na siebie wrzatek.Mam 26 lat, i odczuwam ta nieprzyjemna dolegliwosc od kilku lata,..Puchna mi wtedy stopy i dłonie , roba sie czerwone, czuje jakgdyby krew szalała miw zyłach, jakby miały mi zaraz eksplodowac....Bardzo jest to uciazliwe i utrudnia mi zycie......
  • Witam. Czy ktoś z was ma takie plamy na ciele po gorącej kąpieli? To wygląda jakby wysypka, ale widać to w sumie tylko po kąpaniu i nie wiem czy to skutek uboczny abx, które biorę czy "coś się dzieje"... To są po prostu zaczerwienienia skóry jakby uczulenie, pojawiło się na udach i na przedramieniu - bardziej u prawej ręki. Aktualnie jestem na: trioxal, tetracyklina, azitrox, rifampicyna - 600mg. Może miał ktoś podobną sytuację?
  • Czy ktoś z was ma ciągłe uczucie, ze jest mu gorąco? Mam to od roku, bardzo sie pocę, novothyral biorę od miesiąca , wczesniej przez 6 lat eltroxin. jest poprawa samopoczucia, ale skora dalej sucha, paznokcie sie kruszą jak przedtem i to gorąco! Co robić?
  • Witam, mam pytanie czym spowodowane mogą być następujące zdarzenia. Nagle, zupełnie nagle zaczynam się dziwnie czuć, słabo, robi mi się lekko niedobrze i zaczyna mi się robić strasznie gorąco, do tego stopnia, że jak złapało mnie to zimą to zdjęłam szalik, kurtkę, czapkę itd. muszę wtedy koniecznie usiąść oblewa mnie zimny pot, cała twarz, włosy przy skórze głowy są mokre. Po kilku minutach przechodzi, dosłownie po 3, 4. Zdarzyło mi się to 4 razy w życiu pierwszy raz jak byłam...
  • Jejku, jak ja czasem zazdroszczę tym ludziom, co mówią, że im zimno. Też bym czasem tak chciał (czasem nie). Dzisiaj np. miałem na sobie tylko spodnie, T-shirt i bluzę(plus oczywiście boxerki, skarpetki i buty) a było mi strasznie gorąco, że musiałem rozpiąć bluzę i podwinąć rękawy (było około 0 stopni). Czy to może być jakaś choroba?
  • WYniki z 9 stycznia: ASPAT 88 (norma 0-40) dwa lata temu 55 ALAt 56 (0-41) dwa lata temu 69 HDL 37,1 (40-120) LDL 140 (0-135) trójglicerydy 157 (0-150) Mąż powtórzył badania (15 stycznia), właśnie je odebrałam. alat 46 0-40 aspat 37 0-41 bilirubin direct 0,5 0-0,2 bilirubin total 1,64 0-1 HDL 45,6 40-120 LDL 177,4 0-135 cholesterol 224 120-200 CRP 7,5 0-5 gGT 117 15-60 glukoza 98 70-100 Trójglicerydy 100 1-150. Minął gdzieś tydzień od pop...
  • Witam!! Chcialabym serdecznie polecic osrodek, w ktorym rehabilitowana jest moja coreczka, szczegolnie mamom z okolic Tarchomina - bedzie tanie i blizej. Po 1,5 miesiaca rehabilitacji mojej coreczki (aktualnie ma 16 tygodni) i wyraznym pogorszeniu jej stanu rozpaczliwie poszukiwalismy z mezem gdzie moznaby ja skierowac. I przypadkiem natrafilismy na Fundacje "Naszym Dzieciom", ktora znajduje sie na Tarchominie. Chodzimy tam 2 razy w tygodniu. I po 3 zajeciach jestem zachwycona - m...
  • hsg robila mi pani Anna Obłocka, nie powiem ze nie bolalo, ale pielegniarki sa bardzo mile i bardzo pomocne.No i warunki sanitarne bardzo fajne, co wiecej dostalam zastrzyk z dolarganu, ktory nic nie boli, a powoduje takie lekkie skolowanie. Wszystko super na prawde polecam i co wazniejsze nawet 1 zł nie zapłaciłam ani za znieczulenie ani za kontrast
  • witam!!! Alveo czy ktoś już to prubował? Polcam gorąco jestem w 7 miesiącu ciąży i dzięki tym ziółkom nie mam żadnych komplikacji wszystko idzie jak po masle nawet wyniki są super!!! Jeśli ktoś ma ochotę zapraszam wszystko wyjaśnie. Polecam na wszelki schorzenia!!! Pozdrawiam Agata
  • dzis jest 3 dzien po iui.i niewiem czy isc na basen odkryty bo jest gorąco czy lepiej nie.wiem że jest to glupie pytanie ale moja fantazja ze moze cos sie stac bo wkoncu to hrol itp.niewiem prosze doradcie.pozdrawiam
  • Polecam kazdemu ta terapię...Jestem na niej w Krakowie -Kobierzynie! Terapia trwa pół roku i jest cięzka, ale warto na niej być.Zostały mi jeszcze dwa tygodnie i gorąco polecam , bo ta terapia jest inna niz zwyczajne terapie grupowe..Leczą się tu ludzie z całej Polski: Warszawa, Kołobrzeg, Siedlce...
  • Kolega miał problemy z alkoholem, obecnie jakby przestał pić. Podejrzewam, że chyba bierze jakieś narkotyki. Jest mu jak twierdzi zawsze gorąco ( nie jest chory) chodzi porospinany ( kurtka , swetr,koszula) mimo, że na dworze temp. ujemna, silny wiatr. Dziwnie to wygląda na ulicy wszyscy opatuleni a on twierdzi ,że jest ciepło. Czy moje podejrzenia są na wyrost.
  • Jest mi ciągle gorąco. To wewnętrzne ciepło rozkłada mnie zupełnie.Płonę cała od środka.Endo zaleciła mi 50 Eutyroxu zamiast 100. Tsh 0,20.Ale mija już 3 tygodnie a w moim samopoczuciu nic się nie zmienia. Ft4 i Ft3 w normie.Czekam kiedy sie ochłodzi, bo chyba zwariuję. Pozdrawiam , moze ktoś mi coś poradzi.A może to z powodu wypadania płatka zastawki mitralnej?

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.